Α΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές της 5ης αγωνιστικής

0

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ κατηγορίας στις 8 αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 1-0 (Μιχάλης Σπανός): Σκόραρε το μοναδικό γκολ στο ντέρμπι της αγωνιστικής και γενικότερα ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα των γηπεδούχων, που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ- ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ 2-2 (Θόδωρος Λαζανάς): Ο αρχηγός του Λέοντα Αλισσού έκανε το 2-0 και ξεχώρισε στην μεσαία γραμμή των “πορτοκαλί”.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 1-0 (Δημήτρης Παπαστεργίου): Μπήκε στο 58΄του αγώνα και στο 68′ σκόραρε, για να χαρίσει το “τρίποντο” στο σύνολο του Σάκη Πεφάνη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Β.- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 5-0 (Αλέξανδρος Μπουλούμπασης): Σκόραρε εις διπλούν και βρέθηκε σε πολύ καλό απόγευμα. Έφτασε τα 3 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92  0-5 (Δημήτρης Λαζαρίδης): Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες του Δαβουρλή, αφού δεν υστέρησε κανείς. Ένα κλικ σε καλύτερο απόγευμα ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Λαζαρίδης, που σκόραρε στην ευρεία νίκη με 5-0.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Θόδωρος Βλασόπουλος): Μεστή παρουσία και δύο γκολ από τον έμπειρο μέσο της Θύελλας, που νίκησε με 3-0 τον σκληροτράχηλο Εθνικό Σαγείκων.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 0-3 (Διονύσης Καταβάτης): Άλλη μία θετική εμφάνιση από τον παίκτη της Νίκης, που σκόραρε 2 τέρματα κόντρα στον Αετό, σε διάστημα 20 λεπτών (6′ και 26′).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ 0-1 (Γιώργος Αθανασόπουλος): Μπορεί να σκόραρε στο τέλος ο Γεωργόπουλος, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη, ωστόσο ο Αθανασόπουλος ήταν ηγετικός στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το SUD cafe όπως κάνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος…
Cresta Posts Box by CP