Α΄ΕΠΣΑ: Ο MVP- Το 3ο ημίχρονο της 4ης αγωνιστικής

0

Το 4ο κομμάτι στο παζλ της φετινής Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας συμπληρώθηκε το περασμένο Σάββατο και το topikonews.gr σας παραθέτει τον MVP και τα παραλειπόμενα της αγωνιστικής.

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών (55′ και 60′ με πέναλτι) ο Σπύρος Λαμπρόπουλος έδωσε στον Φωστήρα Οβρυάς την παρθενική νίκη του στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Ατρόμητο Πατρών με 2-1. “Ξεμπούκωσε” ο έμπειρος επιθετικός και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνεχίσει στις επόμενες αγωνιστικές.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Πήγασος είχε το προβάδισμα 2 φορές και ισάριθμες φορές το Λιμνοχώρι “απάντησε” και πήρε πολύτιμο βαθμό στο 88΄, χάρη σε τέρμα του Παρασκευόπουλου. Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο “Κ.Ζάρρας” αποζημιώθηκαν από το θέαμα στο έπακρο.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ

11 παίκτες (Κουλούρης, Τσίφας, Καραχάλιος, Φλωρόπουλος, Λαμπρόπουλος Σ., Μάλλιος, Ασπρούκος, Γιαννόπουλος, Στουπάκης, Φ.Παρασκευόπουλος, Δασουράς) σκόραραν στην 4η αγωνιστική και έκαναν σεφτέ στο πρωτάθλημα, αφού δεν είχαν βρει δίχτυα στις 3 προηγούμενες στροφές της Α΄ κατηγορίας.

LIMIT UP

Το “διπλό” της Θύελλας Πατρών επί του Λέοντα Αλισσού στο Μαζαράκι. Οι “κυανόλεκοι” βρίσκουν πατήματα όσο περνούν οι αγωνιστικές και αναμένεται με ενδιαφέρον η παρουσία τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

LIMIT DOWN

Οι 4 σημαντικοί τραυματισμοί (Παλαιολογόπουλος, Σαρρής, Σπυρόπουλος, Μπαλάσης) που αμαύρωσαν την 4η αγωνιστική, η οποία περιείχε μπόλικη κακοδαιμονία για τους συγκεκριμένους παίκτες και τις ομάδες τους. Πάνω από όλα η υγεία.

ΜΙΚΡΑ- ΜΙΚΡΑ…

1…  Για το γκολ της χρονιάς πήγε ο Σπύρος Αθανασόπουλος του Ατρόμητου Πατρών, αλλά το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι του Βασίλη Αντωνόπουλου του Φωστήρα.

2… Μόνο σε ένα παιχνίδι δεν είχαμε γκολ στην 4η αγωνιστική και αυτό ήταν το ντέρμπι Εθνικός Σαγείκων- Κεραυνός Αγίου Βασιλείου.

3… Τα πρώτα της τέρματα δέχθηκε η Αναγέννηση Πατρών στο πρωτάθλημα, με “θύτη” τον Δαβουρλή, που σκόραρε εις διπλούν στο νικηφόρο 3-2 της ομάδας του Λαδόπουλου.

4… Μέσα σε 3 λεπτά στο φινάλε η Θύελλα Αιγίου με γκολ των Μάλλιου (89΄) και Ασπρούκου (92΄) έριξε στο καναβάτσο την Δόξα Παραλίας, επικρατώντας με 2-0.

5… Το απόλυτο στα εκτός έδρας διατήρησε ο Πανμοβριακός Ριόλου, με τη νίκη στο Προάστειο επί της Νίκης. Το απόλυτο έχει ακόμα ο Εθνικός Σαγείκων, αλλά αυτήν την αγωνιστική έπαιξε στην έδρα του.

6… Παράπονα από την διαιτησία, εκδίδοντας ανακοινώσεις έχουν Πήγασος, Λιμνοχώρι και Άρης Πατρών.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε και η 4η αγωνιστική στους 3 ομίλους της φετινής…
Cresta Posts Box by CP