Α΄ΕΠΣΑ: Όλα τα γκολ των πλέι-οφ, πρώτος «κανονιέρης» ο Γραμματικόπουλος

0
Το φετινό πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣΑ ολοκληρώθηκε με την Θύελλα Πατρών να κάνει το 8Χ8 στα πλέι-οφ, κατακτώντας τον τίτλο και σφραγίζοντας την επάνοδο στην Γ΄Εθνική, έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας.

Το topikonews.gr κατέγραψε όλα τα γκολ και τους σκόρερς των 8 συμμετεχόντων στην ψυχοφθόρο διαδικασία με τον Νίκο Γραμματικόπουλος της Αχαϊκής να αναδεικνύεται «πρώτο βιολί» στην επίθεση με 7 γκολ.

Τον ακολούθησαν με 6 γκολ ο συμπαίκτης του Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο νεαρός επιθετικός της πρωταθλήτριας Θύελλας Πατρών (6 τέρματα), Γιάννης Σκεπετάρης.

Αναλυτικά οι σκόρερς των ομάδων στα πλέι-οφ:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (17 γκολ- 1η θέση): Σκεπετάρης 6, Ηλιόπουλος 3, Παπουτσής 3, Πανίτσας 2, Βλασόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (18 γκολ- 2η θέση): Μούτσα 3, Μαντάς 3, Αγγελόπουλος 3, Αποσκίτης 2, Μπελεζάκης, Παπαγεωργίου, Σωτηρόπουλος, Σκιαδαρέσης, Κυριαζόπουλος, Ιωάννου, Παπαστεργίου.

ΑΧΑΪΚΗ (18 γκολ- 3η θέση): Γραμματικόπουλος 7, Ανδρεόπουλος 6, Σουρανής 3, Γερασιμόπουλος, Μωραίτης.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (10 γκολ- 4η θέση): Αναγνώστου 4, Μιχαλόπουλος 2, Παπαδάτος 2, Καλαμπόκας, Κούσουλας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Β. (7 γκολ- 5η θέση): Λαζανάς 2, Παπαχριστόπουλος, Κασιώνης, Τσάτο, Κακαφώνης, Νικολόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (6 γκολ- 6γ θέση): Λάτσης 3, Μεντζελόπουλος, Τζίφας, Γράβαλος.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (9 γκολ-7η θέση): Σταυριανόπουλος 2, Φωτόπουλος, Δριβήλας, Σπυρόπουλος, Τσίτσαρης, Χιόνης, Μπουρλάκης, Ντεμάι.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (4 γκολ- 8η θέση): Λυμπέρης 2, Κριμπάς, Μπακάλης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του…
Cresta Posts Box by CP