Α΄ΕΠΣΑ (5η): Συνεχίζουν ακάθεκτοι Ατρόμητος, Άρης, Κεραυνός, Νίκη και Αετός

0
Με σπουδαίες μάχες συνεχίστηκε η δράση στην Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία, αφού η 5η αγωνιστική ήταν γεμάτη με αμφίρροπα παιχνίδια και ρίχνει αύριο την αυλαία της με 2 αναμετρήσεις, μία σε κάθε όμιλο.

Στον 1ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πατρών με πέναλτι του Αποσκίτη στο 72΄έκανε το 5Χ5, παίρνοντας το συνοικιακό ντέρμπι από την Αναγέννηση Πατρών και μαζί με την Θύελλα (άνευ αγώνα τον Τριταιϊκό) μοιράζονται την κορυφή με το απόλυτο. Η Α.Ε. Πάτρα 2005 σώθηκε στο 92΄στα Σαγέικα, με τον Παπαθανάση να κρατάει όρθια την ομάδα του Γ.Βογιατζή απέναντι στον Εθνικό, ενώ ο Πήγασος πήρε νέα νίκη επί της Δόξας Χαλανδρίτσας. Νέα επιτυχία κατέβαλλε και η Δόξα Παραλίας, που επικράτησε εις βάρος του Αστέρα Τσουκαλείκων.

Στον 2ο όμιλο, ο Άρης Πατρών συνέχισε με το 5/5, αφού ξεπέρασε τον σκόπελο της Θύελλας Αιγίου με 2-0, ενώ εύκολες νίκες σημείωσαν Κεραυνός και Αετός, με το ίδιο σκορ (3-0) απέναντι σε Φοίνικα Ζήριας και Δαβουρλή αντίστοιχα. Μεγάλη μάχη έγινε στο Ρίο, αλλά τελικά δεν αναδείχθηκε νικητής, αφού Αναγέννηση Ψαθόπυργου και Ζαβλάνι/Αίαντας έμειναν στο 2-2. Η Νίκη Προαστίου με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο “λύγισε” την αντίσταση της Α.Ε. Δρέπανου και επανήλθε στις νίκες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Κυριακής (5η αγωνιστική):

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Εθνικός Σαγείκων- Πάτρα 2005  1-1

Πήγασος Μπεγ.- Δόξα Χαλανδρ.  2-1

Αναγέννηση Π.- Ατρόμητος Π. 0-1

Δόξα Παραλίας-Αστέρας Τσουκαλεϊκων  3-1

Κυριακή 21/10  (στις 16:00)

Δίας Α.Ο.- Αχαϊκή  («Κ.Ζάρρας»- Φωκάς)

Τριταιϊκός-Θύελλα Πατρών 0-3 α.α.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Άρης Πατρών- Θύελλα Αιγίου  2-0

Δαβουρλής- Αετός Π.  0-3

Νίκη Προαστίου- Δρέπανο  2-0

Κεραυνός Α.Β.- Φοίνικας Ζήριας  3-0

Αναγέννηση Ψαθόπυργου-Ζαβλάνι/Αίας  2-2

Κυριακή 21/10  (Στις 16:00)

Πανιώνιος/Αχιλλέας- Πάτραι  (Αγυιάς- Τζαγκαράκης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP