Αετός Πατρών- Δαβουρλής Κ’ 92 2-0

0

Επιμέλεια: Ανδρέας Σπυρόπουλος

Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής- axaiasoccer

Ο Αετός Πατρών ήταν καλύτερος και αρκετά απειλητικός στο πρώτο ημίωρο  της αναμέτρησης και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να σκοράρει 2 φορές και να πάρει τελικά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Δαβουρλή κ92 που στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία νωρίς-νωρίς, όταν στο 9’ η μπάλα πέρασε πάνω από τους αμυντικούς, έφτασε στον Αποσκίτη ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Κοκοτσή αλλά δεν βρήκε στόχο. Κάτι το οποίο όμως κατάφερε 3 λεπτά αργότερα, σε μια φάση «καρμπόν», με εξαιρετική «λόμπα» για να ανοίξει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι θα λέγαμε δεν είχαν μπει ακόμα στο ματς, είχαν παγώσει από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν και σαν να μην έφτανε αυτό στην επόμενη φάση βρέθηκαν με 2 γκολ πίσω. Ο Αετός κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, ο Τσίμπιτσης βρήκε εξαιρετικά τον Αποσκίτη σε πλάγια δεξιά θέση, που διένυσε κάποια μέτρα, έκανε την παράλληλη συρτή πάσα και ο Καραχανίδης που βρέθηκε στην πορεία της την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 21’ υπήρξε ένας μικρός διαπληκτισμός ανάμεσα στους παίκτες των 2 ομάδων με τους Μαντά και Παρίση να κιτρινίζονται, όπως και ο Τσίμπιτσης που διαμαρτυρήθηκε. Η μονόπλευρη τιμωρία έφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων με τον διαιτητή να διακόπτει για λίγο το παιχνίδι. Η πρώτη αξιόλογη φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 27’ έπειτα από λάθος στην άμυνα του Αετού, με τον Φλωρόπουλο να γίνεται τελικός αποδέκτης αλλά να κλείνεται γρήγορα και το σουτ του να πηγαίνει κόρνερ.

Στο 32’ ο Μαντάς εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πήγε λίγο άουτ και στο 34’ έγινε μια φάση που θα συζητηθεί έντονα και που αν υπήρχε βίντεο θα το βλέπαμε ξανά και ξανά για να διαπιστώσουμε αν είχε τελικά δίκιο το διαιτητικό τρίο ή όχι. Ο Τσίμπιτσης έκανε ένα πολύ κακό γύρισμα στον Καλλιακμάνη, ο Τσότρας τσίμπησε την μπάλα και σκόραρε με τον επόπτη να έχει σηκωμένη τη σημαία. Μετά από συζήτηση με τον διαιτητή το γκολ κατοχυρώθηκε αλλά μετά το… δεύτερο γύρο συζητήσεων δόθηκε οφσάιντ. Όλοι στο γήπεδο νόμιζαν ότι δόθηκε οφσάιντ στο γύρισμα του αντιπάλου(!) αλλά ο επόπτης μάς εξήγησε στο ημίχρονο ότι είχε σηκωμένη τη σημαία από την προηγούμενη φάση στην οποία παίκτης του Δαβουρλή που διεκδίκησε την μπάλα (αλλά δεν έγινε κάτοχος) ήταν σε θέση οφσάιντ και απλά ο διαιτητής δεν τον είχε δει ακόμα.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Κούστας με ένα ξαφνικό σουτ από μακριά και με την μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα επηρεαζόμενη και από τον αέρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ζαφειράκης με κεφαλιά την έστειλε στο κάθετο δοκάρι.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο οποίο ο Αετός δίκαια είχε προβάδισμα 2 τερμάτων αφού μέχρι το 30ο λεπτό ήταν ανώτερος και μάλιστα κυκλοφορούσε και πολύ ωραία την μπάλα, προσπαθώντας να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Στην επανάληψη ο Δαβουρλής πήρε την κατοχή με τον Αετό όμως να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Μαντάς στο 50’ νικήθηκε από τον Κοκοτσή όπως και ο Αποσκίτης στο 66’ που πήρε την πάσα από τον Καραχανίδη έπειτα από λάθος γύρισμα του Κούστα.

Στο 71’ ο Αποσκίτης μπήκε από πλάγια μέσα στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε αλλά το σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 83’ ο Λιμάτσι από αριστερά πάνω στη γραμμή έκανε ωραία ενέργεια, σέντραρε, οι αμυντικοί του Αετού απομάκρυναν με τον ίδιο να γίνεται πάλι κάτοχος αλλά να σουτάρει άουτ. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν με τον Ραμαντάνη να σεντράρει παράλληλα στο 90’ αλλά τον Παρίση να μην προλαβαίνει να την ακουμπήσει.

Συνθέσεις

Αετος Πατρών (Ανδρέας Ανδρούτσος): Καλλιακμάνης, Μαντάς (55’ Γεωργούσης), Ασκούνης Ηλ., Τσολακούδης, Τσίμπιτσης, Καρακάσης (69’ Καπανδρίτης), Ραμαντάνης, Γκέκα, Καραχανίδης (76’ Παπαλέξης), Παρίσης, Αποσκίτης (84’ Καλλιβωκάς)

Δαβουρλής Κ92 (Δημήτρης Κατριμπούζας): Κοκοτσής, Ανδρεοσόπουλος (65’ Μπούρσαλης), Κοτσιας, Μανούσος, Σπηλιόπουλος (79’ Τάντουλας), Στάμος, Κούστας, Ζαφειράκης, Φλωρόπουλος, Καράμπουλας (89’ Βάρδας), Τσότρας (65’ Λιμάτσι)

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

  • Περί τα 200 άτομα στο γήπεδο του Προαστίου, φίλοι του ποδοσφαίρου και φίλαθλοι και των 2 ομάδων σε πολύ καλό κλίμα.
  • Θετικότατο ντεμπούτο για τον Γιάννη Καλλιακμάνη στη νέα του ομάδα αλλά και στην πρώτη παρουσία του σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Μπορεί να μην… είχε προλάβει καλά-καλά να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του αλλά ήταν πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και ενέπνεε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια, χωρίς να χρειαστεί να κάνει τη μεγάλη επέμβαση.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία στην 7η αγωνιστική των ομίλων της συναρπαστικής…
Cresta Posts Box by CP