Ανδρέας Βουρνάς: «Είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης»

0

Ο Ανδρέας Βουρνάς επέστρεψε στις τάξεις του Χαρίλαου Τρικούπη, παρότι το καλοκαίρι που μας πέρασε αποχώρησε από το Μεσολόγγι και φόρεσε την φανέλα του Αίολου Αστακού.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ πέρασε δύσκολα με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να διαλύεται ξαφνικά και τους παίκτες να μένουν από την μία στιγμή στην άλλη δίχως μπασκετική στέγη.  Ο Βουρνάς πήρε την απόφαση να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια, αφού είχε δεθεί με την ομάδα του Τρικούπη και τον κόσμο και παράλληλα ήταν ακόμα μία ποιοτική λύση στον «άσσο» για τον Γιάννη Δημητριάδη, που ήξερε τις δυνατότητες του 27χρονου παίκτη.

Ο Βουρνάς μίλησε στην εφημερίδα ΝαυπακτίαPress για την φετινή πορεία του Χαρίλαου Τρικούπη και για πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα που αφορούν την ομάδα και όχι μόνο. Απολαύστε την μίνι συνέντευξη…

Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και που οφείλεται η πετυχημένη τροχιά σας;

Ανδρέας Βουρνάς: «Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι πετυχημένη και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον, αφού είμαστε πρώτοι σε ισοβαθμία και έχουμε χάσει μόνο από τους δύο πρωτοπόρους στο γήπεδό τους.

Είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης για αυτό και είμαστε εκεί ως τώρα. Επίσης σημαντικό γεγονός είναι το ότι η ομάδα απαρτίζεται από καλούς και έμπειρους παίκτες.»

 

Ποια ομάδα θεωρείς έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα και αντίστροφα ποια ομάδα πιστεύεις ότι βάσει δυνατοτήτων θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα?

Α.Β.: «Ως έκπληξη δεν θεωρώ καμία ομάδα μέχρι στιγμής, γιατί όσες ομάδες βρίσκονται στην κορυφή το περιμέναμε από την αρχή πάνω κάτω. Το Αγρίνιο αποτελεί σίγουρα έκπληξη το ότι βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία, λόγω της ποιότητας του ρόστερ που είχε από την αρχή της σεζόν.

 

Το καλοκαίρι είχες ξεκινήσει προετοιμασία με τον Αίολο Αστακού, αλλά τελικά η ομάδα διαλύθηκε. Τι σε ώθησε να επιστρέψεις τα παλιά σου λημέρια και τον Τρικούπη;

Α.Β.: «Αυτό που έγινε με τον Αστακό δεν ήταν ότι καλύτερο. Το πρωτάθλημα ξεκινούσε σε 5 μέρες και θεώρησα ιδανικότερο να πάω πάλι σε μία ομάδα, που είναι γνώριμη και κοντά στα θέλω και τις προσδοκίες μου, αλλά και όσον αφορά στην διοίκηση, στους παίκτες και στον προπονητή. Έτσι θα εγκλιματιζόμουν και πιο εύκολα. Άλλο ένα συν είναι ότι η ομάδα έχει βλέψεις πρωταθλητισμού στην Β΄Εθνική και αυτό το γεγονός έπαιξε σημαντικό ρόλο για εμένα.»

 

4) Τι να περιμένει ο κόσμος σας με τη νέα σεζόν και με τι θα είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν. Και προσωπικά αλλά και συλλογικά.

Α.Β.: «Δεν γίνεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Άρα δεν γίνεται να μην πω ότι στοχεύουμε στην άνοδο και θα παλέψουμε για αυτήν. Άρα οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και σίγουρα είναι υψηλοί, αφού έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα. Προσωπικά δεν αλλάζει κάτι. Αν υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της και παράλληλα βοηθήσω με την παρουσία μου αυτό θα με ικανοποιήσει απόλυτα. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν.»

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΝαυπακτίαPress

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Σωτήρης Νικολακόπουλος αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στην…
Cresta Posts Box by CP