Αστέρας Τέμενης- Αχαιός Σαρ.  3-4: Στην «μπρίζα» οι Αιγιώτες

0

ΣΚΟΡΕΡΣ: 35, 73’ Δ.Καλαμαράς, 40’ Ν.Βλάχος/ 27’ Γραμματσούλιας, 62’ Νικολόπουλος, 82’ Ξυπολιάς, 91’ Φραντζής

Αποβολή: 45’ Κοντογεωργόπουλος

Την 3η θέση κατέκτησε ο Αχαιός Σαραβαλίου, που μετείχε στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, αφού πέρασε νικηφόρα από το «σπίτι» του Αστέρα Τέμενης με 4-3 και τον ανάγκασε να περιμένει τα τεκταινόμενα από τα μπαράζ ανόδου που δίνει η Αχαϊκή, για να μάθει που θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι θα δώσουν αγώνα μπαράζ με την Άρλα (1ος όμιλος), αλλά αν η Αχαϊκή πάρει την άνοδο και οι δύο ομάδες θα παραμείνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη Β’. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, με τον Αστέρα να προηγείται 2-1 στο ημίχρονο, να προηγείται με 3-2 στο 73’ και τελικά να δέχεται 2 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και να μένει άπραγη βαθμολογικά.

Οι συνθέσεις…

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Αουρέλ (60’ Ψαχούλιας), Μεσσήνης, Φάκος, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ν. Βλάχος (66΄Κοσκινάς), Β.Βλάχος (88’ Ανδρώνης), Δ.Καλαμαράς, Τάφα

Αχαιός: Μπαρδάκης, Κοντογεωργόπουλος, Τσελεπής (83’ Μπρούλιας), Α.Κ. Σωτηρόπουλος, Α.Ζ. Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ξυπολιάς, Γραμματσούλιας (67’ Ντεντόπουλος), Νικολόπουλος, Φραντζής, Ντούτσος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο τελευταίο παιχνίδι τους για την φετινή σεζόν στην Β’…
Cresta Posts Box by CP