Ατρόμητος Π.- Α.Ε. Πάτρα 2005 2-1: Με ήρωα τον Αποσκίτη νίκησε με δυσκολία

0
Ο Ατρόμητος Πατρών ξεκίνησε με το “δεξί” στο νέο πρωτάθλημα κάμπτοντας δύσκολα την αντίσταση της νεανικής και σκληροτράχηλης Α.Ε. Πάτρα 2005 με 2-1.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Νίκος Αποσκίτης, που σκόραρε τα τέρματα των “πορτοκαλί” (14′, 77′) και χάρισε το τρίποντο. Στο 85΄ο Ρηγόπουλος μείωσε σε 2-1 και η νεοφώτιστη Πάτρα 2005, που στηρίζεται σε δικά της παιδιά και στις υποδομές της, απέδειξε ότι θα κάνει ζημιές στον 1ο όμιλο.

Οι συνθέσεις…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Ρουγκάλας-Σπύρος Αθανασόπουλος): Θωμάς, Ιωάννου (1’ λ.τ. Μαντάς), Ανδριέλος, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Τσάμης, Μπελεζάκης, Τζελέπης (66΄Δεληγιαννάκης), Σωτηρόπουλος, Αποσκίτης (84’ Σταυρόπουλος), Σπανός

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γιάννης Βογιατζής): Θανόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Γκολφινόπουλος, Νάσης, Πουρνατζής, Ι.Σοφιανός (15΄λ.τ. Ρηγόπουλος), Τσιούστας (61΄Τσιούστας), Βουρλούμης (71΄Χριστόπουλος), Μπίρμπας, Α.Σοφιανός (54΄Παπαπέτρος), Αβραμόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αετός Πατρών και ΑΠΣ Πάτραι έλυσαν τις διαφορές τους στην…
Cresta Posts Box by CP