Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο coach της 10ης αγωνιστικής!

0
Πέρασε και η 10η αγωνιστική στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και όπως είναι φυσικό αρκετοί παίκτες ξεχώρισαν με την παρουσία τους.

Το www.topikonews.gr σας παρουσιάζει την 5άδα της αγωνιστικής και τον προπονητή που θα την καθοδηγήσει για αυτήν την εβδομάδα.

ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ: Χουλιαράς (Λεχαινά): Τα Λεχαινά ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη με τη νίκη επί της Νίκης Προαστίου με 69-58 και ο Γιάννης Χουλιαράς ήταν κομβικός με 13 πόντους και αρκετά σταθερή παρουσία στο οργανωτικό κομμάτι.

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ: Τουλάτος (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ): Μάχη που κρίθηκε στην παράταση έδωσε η Ολυμπιάδα με τα Αραχωβίτικα και εν τέλει δεν επέστρεψε στις νίκες. Ο Χρήστος Τουλάτος ήταν ασταμάτητος με 24 πόντους και 2 τρίποντα, αλλά δεν έφτανε για τους “πορτοκαλί”, που παραμένουν σε ρηχά νερά.

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Μπαχός (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Ο Θόδωρος Μπαχός πήρε το “όπλο” του έξω από την άρκτο των 6.75 και με 5 εύστοχα τρίποντα (16 πόντοι συνολικά) προξένησε ζημιά στην άμυνα της ΕΑΠ.

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Σαλάι (ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ): Ο Ολυμπιονίκης έχασε με μεγάλη διαφορά από την πρωτοπόρο Απολλωνιάδα, ωστόσο ο Σπύρος Σαλάι για ακόμα μία αγωνιστική ήταν εκπληκτικός, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 27 πόντους και 2 τρίποντα.

ΣΕΝΤΕΡ: Οικονομόπουλος (ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ): Ο Οικονομόπουλος με 17 πόντους και γενικότερα μεστή εμφάνιση ήταν καθοριστικός στην σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της Παναχαϊκής.

Ο 6ΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: Κασπίρης (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ)- Μαντζούκας (ΝΕΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ): Τρομερός ήταν ο Νίκος Κασπίρης και ηγήθηκε επιθετικά στην επιβλητική νίκη με τον Ολυμπιονίκη (25 πόντοι με 6 τρίποντα). Ο Λευτέρης Μαντζούκας πήρε στους ώμους του τους Νέους του Προμηθέα, που ζορίστηκαν από την Ζάκυνθο στο νησί, αλλά εν τέλει πέρασαν αλώβητοι με 79-75. Ο Μαντζούκας “φόρτωσε” το αντίπαλο καλάθι με 24 πόντους και 2 τρίποντα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δούσκος (ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ): Αρκετά καλό “διάβασμα” της ισχυρής Παναχαϊκής και δεν είναι τυχαίο ότι ο Ήφαιστος έφτασε στη νίκη της αγωνιστικής. Ο Γιάννης Δούσκος ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος και οι “πράσινοι” πανηγύρισαν μεγάλο ροζ φύλλο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Απόλλων Εγλυκάδας ξεπέρασε και τον σκόπελο της Γαλήνης με…
Cresta Posts Box by CP