Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα της 23ης αγωνιστικής!

0
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα η 23η στροφή της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάμε να δούμε μέσα από το «μικροσκόπιο» του topikonews.gr την 5άδα και τον προπονητή της εβδομάδας.

Πλέι μέικερ: Γιάννης Χαμηλός (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Σε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την ΕΑΠ, ο Χαμηλός πέτυχε 21 πόντους με 4 τρίποντα και κράτησε τον Αίολο στην κορυφή με ακόμα μία θετική παρουσία στο ενεργητικό του.

Σούτινγκ γκαρντ: Λεωνίδας Καλογιάννης (ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ): «Σκότωσε» τον Προφήτη Ηλία, που το πάλεψε με τους Νέους του Έσπερου, αλλά η εξαιρετική εμφάνιση του Καλογιάννη ήταν αρκετή, για να έρθει το ροζ φύλλο στους γηπεδούχους. Τελείωσε το ματς με 28 πόντους και 5 τρίποντα.

Σμολ φόργουορντ: Διονύσης Αποστολόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.): Ο Αποστολόπουλος ήταν το «κλειδί» για το σπουδαίο «2» παραμονής της Ολυμπιάδας επί των Αραχωβιτίκων. 17 πόντοι με 4 τρίποντα και γενικότερα μεστή απόδοση σε ένα τόσο κομβικό ματς.

Πάουερ φόργουορντ: Σπύρος Σαλάι (ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ): Κάνει τρομερό πρωτάθλημα και δείχνει ασταμάτητος. Ο Ολυμπιονίκης απέσπασε «χρυσό» ροζ φύλλο για την παραμονή με αντίπαλο την Απολλωνιάδα και ο Σαλάι σταμάτησε στους 26 πόντους.

Σέντερ: Παναγιώτης Σκόνδρας (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Έκανε δουλειά στην φρόντ λάιν και προξένησε προβλήματα στην ΕΑΠ, έχοντας 16 πόντους και 1 τρίποντο. Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση για τον σέντερ του Αίολου.

Ο 6ος παίκτης: Γιάννης Χουλιαράς (ΛΕΧΑΙΝΑ): Τα Λεχαινά έμειναν ζωντανά για την παραμονή και πέρασαν με εύκολό «2» από την Αλεξιώτισσα με αντίπαλο την Νίκη Προαστίου. Ο πλέι μέικερ Γιάννης Χουλιαράς πέτυχε 23 πόντους και γενικότερα δέσποσε με τις επιδόσεις του.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συγκλονιστική ήταν η 5η στροφή των πλέι άουτ της Α΄ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP