Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ολυμπιάδα-Ζάκυνθος σήμερα, ντέρμπι στο Αίγιο (pre game)

0
Aνοίγει σήμερα η αυλαία στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, η οποία αναμένεται ανταγωνιστική, με καλές και ιστορικές ομάδες, που θα δώσουν την μάχη τους, με σκοπό να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Το πρώτο τζάμπολ έχει οριστεί για σήμερα στις 18:00, με την Ολυμπιάδα να φιλοξενεί την Ζάκυνθο και αμφότεροι θα ψάξουν το ροζ φύλλο, προκειμένου να κάνουν καλή αρχή. Στα παιχνίδια της Δευτέρας ξεχωρίζει το ντέρμπι του Αιγίου, όπου ο τοπικός Κεραυνός θα περιμένει τον Αίολο Αγυιάς. Ο Κεραυνός έχει ενισχυθεί με καλές μονάδες (Ζαφειρόπουλος, Νάτσκος, Παπαγεωργίου, Ντουλες, Σακελλαρόπουλος), ενώ ο Αίολος στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, διαθέτοντας ρόστερ με βάθος και εμπειρία, έχοντας αποκτήσει παίκτες, όπως ο Γιαννικόπουλος, ο Αγγελόπουλος, ο Σίννης, ο Ζυγάς, ο Χουλιαράς, ο Ροκανάς, ο Δόνος, που ανεβάζουν επίπεδο το ρόστερ.

Αμφίρροπη συνάντηση θα έχουμε στο κλειστό της ΕΑΠ, με την ΕΑΠ του Λάμπρου Φραγκισκάτου να υποδέχεται τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, ο οποίος δείχνει δυνατός με τις προσθήκες των Βεργανελάκη, Καντα, Τσεκλένη, Κωνσταντόπουλου και Δημόπουλου. Η Σφήκα Αμαλιάδας που θέτει ψηλά τον πήχη (πήρε Κάλλη, Μαναβόπουλο, Νικολόπουλο) δοκιμάζεται στον Καστελλόκαμπο με τον νεοφώτιστο και νεανικό Παναχαϊκό.

Τέλος, ο Προμηθέας 2014 πηγαίνει στην Αρχαία Ολυμπία, με τον Ολυμπιονίκη να έχει ως στόχο την παραμονή και να θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του, ενώ τα Αραχωβίτικα θα λύσουν τις διαφορές τους με τον Έσπερο ΑΟΠΑ του Αλέκου Πολυδωρόπουλου, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα με την Παναχαϊκή.

Αμφίρροπο ματς είναι και το Γαλήνη-Απολλωνιάδα. Η νεοφώτιστη Γαλήνη (1η φορά στην Α1) έχει κάνει πολλές μεταγραφές, αλλά δείχνει ρόστερ με βάθος, την ίδια ώρα που η Απολλωνιάδα θα στηριχθεί και φέτος στα παιδιά των υποδομών του Απόλλωνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Κυριακή 6/10

Ολυμπιάδα- Ζάκυνθος (18:00-Ολυμπιάδας)

Δευτέρα 7/10

Παναχαϊκός- Σφήκα Αμαλιάδας (20:00-Προμηθέα)

Αραχωβίτικα-Έσπερος ΑΟΠΑ (20:15- «Δ.Τόφαλος»)

Κεραυνός Αιγίου- Αίολος Αγυιάς (20:30- Αιγίου)

Ολυμπιονίκης- Προμηθέας 2014 (20:30- Αρχαίας Ολυμπίας)

ΕΑΠ- Ήφαιστος/Αχιλλέας (20:30- ΕΑΠ)

Γαλήνη-Απολλωνιάδα (20:30- Ροϊτίκων)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά από ταμείο και σερί τριάδες που χάθηκαν στο νήμα,…
Cresta Posts Box by CP