Α1 ΕΣΚΑ-Η: MVP, 5άδα, coach της 2ης στροφής

0

Όπως κάθε Τετάρτη έτσι και σήμερα το topikonews.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της εκάστοτε αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία.

Οι πολυτιμότεροι αναδεικνύονται βάσει των ομάδων που επικράτησαν, του βαθμού δυσκολίας των αναμετρήσεων και ενδέχεται κάποιες θέσεις να μεταβάλλονται, με σκοπό να χωρέσουμε στην 5άδα τους καλύτερους της κάθε αγωνιστικής (κάθε σχόλιο και παρέμβαση είναι καλοδεχούμενη).

Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Πλέι μέικερ: Δημήτρης Παναγόπουλος (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Έστειλε το ματς με τον Ολυμπιονίκη στην παράταση με τρίποντο-βόμβα και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό του παιχνιδιού της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου, που απέδρασε με μεγάλο δίποντο από την έδρα του σκληροτράχηλου Ολυμπιονίκη.

Σούτινγκ γκάρντ: Περικλής Μπαζίνας (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ): Ο Μπαζίνας σημείωσε 37 πόντους με 7 τρίποντα απέναντι στην Δύμη στην παρθενική παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα. Απλά εξαιρετικός και “καυτός” εντός και εκτός παιδιάς.

Σμολ φόργουορντ: Διονύσης Μπονίκος (ΑΓΕΖ): Η ΑΓΕΖ νίκησε εύκολα την ΑΕ Αγυιάς και ο Μπονίκος ήταν και πάλι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του Δημήτρη Κοριανίτη. Τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους και μπόλικη ενέργεια στις δύο πλευρές του παρκέ της Παναγούλας.

Πάουερ φόργουορντ: Κώστας Σουλιώτης (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Και σε αυτήν την αγωνιστική ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Αίολος Αγυιάς. Κορυφαίος με τους Νέους Έσπερου στην πρεμιέρα, απολαυστικός και κόντρα στον Ολυμπιονίκη, συνεχίζει τις “υψηλές πτήσεις” με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι.

Σέντερ: Δημήτρης Νάτσκος (Νέοι Έσπερου): Οι Νέοι Έσπερου πήραν το πρώτο ροζ φύλλο για φέτος και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον Νάτσκο, που ήταν πραγματικό φόβητρο στην φρόντ λάιν της ομάδας του Γιάννη Μπαζίνα. “Φόρτωσε” το καλάθι της Ολυμπιάδας με 17 πόντους και γενικότερα ήταν καταπληκτικός.

Ο 6ος παίκτης: Ντίνος Χρυσανθακόπουλος (Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ΄07): Επιστράτευσε την εμπειρία και την εκτελεστική του δεινότητα, πετυχαίνοντας 22 πόντους απέναντι στη νεανική ομάδα της Απολλωνιάδας. Απόλυτα ψύχραιμος σε καίρια σημεία οδήγησε την Δύμη σε μία ιστορική νίκη και μάλιστα στην παράταση.

Ο Προπονητής: Γιάννης Μπαζίνας (ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ): Οι Νέοι Έσπερου ήταν αρκετά καλοί απέναντι στην Ολυμπιάδα και ο Γιάννης Μπαζίνας ήταν σωστά διαβασμένος για το παιχνίδι, παίρνοντας το 100% από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε.

Ο MVP: Περικλής Μπαζίνας (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ): Σκόραρε τους 37 από τους 74 πόντους της Απολλωνιάδας, δηλαδή τους μισούς της ομάδας του και λίγο έλειψε να την οδηγήσει σε μεγάλη νίκη επί της Δύμης. Παράλληλα ευστόχησε 7 φορές έξω από την γραμμή των 6.75

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αυτά είναι τα ζευγάρια για την 3η φάση του Κυπέλλου…
Cresta Posts Box by CP