Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΣΕΦΑ και Σφήκα *Το πρόγραμμα της 9ης!

0
Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται και παράλληλα ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική πράξη στο τρέχον πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, όπου ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΣΕΦΑ Ανδραβίδας και Σφήκα Αμαλιάδας.

Ο ΣΕΦΑ μετράει 7 σερί νίκες και βρίσκεται στην 2η θέση, ενώ η Σφήκα κατέχει το απόλυτο με 8Χ8 και έχει “χτιστεί” από το καλοκαίρι με μοναδικό σκοπό την πρωτιά και την απευθείας άνοδο. Η ΕΑ Παραλίας περιμένει τον Αχαιό ΄47 και αμφότεροι “καίγονται” για τους 2 βαθμούς, ενώ η Δύμη που έχει “χτυπήσει” φόρμα με 3 διαδοχικές νίκες θα φιλοξενήσει την Κρήνη ΄97, που έχει προβλήματα, αλλά πάντα κρίνεται επικίνδυνη.

Η αήττητη Γαλήνη έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο αντίπαλο δέος του Φαέθωνα Αντιρρίου, που όμως δείχνει ανεβασμένος και θα προσπαθήσει να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Τέλος, η Α.Ε. Προαστίου θα επιδιώξει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αλλά ο Κρόνος Πατρών είναι αξιόπιστος και ποιοτικός και η αναμέτρηση λογικά θα κριθεί στο νήμα.

Η αυλαία άνοιξε την Κυριακή με άνετη νίκη του Παναχαϊκού κόντρα στον ουραγό Κεφαλληνιακό, ενώ την Δευτέρα ο Πανωλενειακός απέσπασε την 4η σερί επιτυχία του, με επική ανατροπή στο τελευταίο 4λεπτο, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ποιοτική ΝΕΠ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

ΕΑ Παραλίας- Αχαιός ΄47 (18:30- Ροίτικα)

ΣΕΦΑ- Σφήκα Αμαλιάδας (20:00- “Αέθλειον”)

Δύμη- Κρήνη ΄97 (20;00- Κάτω Αχαϊας)

Γαλήνη- Φαέθων Αντιρρίου (20:30- Ροίτικα)

Α.Ε. Προαστίου- Κρόνος Πατ. (20:30- Αλεξιώτισσας)

Παναχαϊκός- Κεφαλληνιακός  84-61

Πανωλενειακός- ΝΕΠ 61-55

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Νέος τεχνικός της Ακράτας θα είναι ο Νίκος Βουρνας, που…
Cresta Posts Box by CP