Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές στα 6 ματς και ο MVP της 3ης στροφής!

0
Ολοκληρώθηκε και το 3ο κομμάτι στο παζλ της τρέχουσας Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας και το topikonews.gr θα επιχειρήσει να σας παρουσιάσει τους πρωταγωνιστές των 6 αναμετρήσεων, αλλά και τον MVP της 3ης εβδομάδας στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ- ΚΡΟΝΟΣ Π. 58-60 (Παράταση) 50-50 (κ.δ.)

Ο Καρακάσης πέτυχε 20 πόντους με 1 τρίποντο και ήταν ασταμάτητος για την άμυνα του Πανωλενειακού, ενώ από την άλλη «τράβηξε» το κουπί στην επίθεση για τον Κρόνο, που έκανε το 3στα3 σε μία δύσκολη έδρα.

ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. 43-34

Πολύ κακό παιχνίδι και το υποδεικνύουν οι 43 πόντοι του Σκαγιοπουλείου που έσπασε το ρόδι με την πρώτη νίκη του. Δύσκολα να ξεχωρίσεις κάποιον παίκτη, όταν το σκορ είναι τόσο χαμηλό, ωστόσο ο Δημήτρης Τογιόπουλος με 7 πόντους και 1 τρίποντο «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, η οποία παρέμεινε στο 0-3, παρότι το υλικό της δεν είναι άσχημο.

ΝΕΠ- ΑΙΓΕΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 67-59

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ι.Σπυριδωνίδης έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα και ήταν καταλυτικός στο να λυγίσει η ΝΕΠ τον Αιγέα, συνεχίζοντας την τροχιά της στην Α2 με το απόλυτο των νικών. Ο Σπυριδωνίδης τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 1 εύστοχο σουτ έξω από την γραμμή των 6.75.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ/ΠΑΟΚ- ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 66-56

Μακράν ο κορυφαίος της συνάντησης ήταν ο έμπειρος παίκτης των νικητών Σάκης Σταυρόπουλος, που ήταν άψογος από το τρίποντο (πέτυχε 4 στο σύνολο) και «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι της ομάδας του Π.Κατσούπη με 20 πόντους, όντας ηγέτης στην πρώτη νίκη του Προφήτη.

ΚΡΗΝΗ ΄97- ΣΕΦΑ 64-78

Ακόμα μία σούπερ εμφάνιση της ομάδας από την Ανδραβίδα, αλλά αυτήν την φορά ο Τατάνης έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Κρήνης, τελειώνοντας το παιχνίδι με 19 πόντους και 1 τρίποντο, όντας σημείο αναφοράς στο 3Χ3 της ομάδας του Κουκουζέλη.

ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ- ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ 71-73

Όταν κερδίζεις με 73 πόντους και ο παίκτης σου έχει πετύχει 30 πόντους τα λόγια είναι περιττά. Ο Δέμης «σκότωσε» την Αγυιά με 5 τρίποντα και 30 πόντους στο σύνολο και οδήγησε εκ του ασφαλούς τα Αστέρια στην παρθενική ιστορική νίκη σε επίπεδο Α2.

MVP της 3ης αγωνιστικής:

Ο Γιώργος Δέμης ήταν πραγματικά άπιαστος στη νίκη των Αστεριών στο γήπεδο του Αίολου Αγυιάς επί της Α.Ε. Αγυιάς. 30 πόντοι και 5 τρίποντα με την αντίπαλη ομάδα να μην βρίσκει αντίδοτο στο μαρκάρισμα του, αφού ο νεαρός αθλητής του Φίλιππου Ροδόπουλου ήταν «διαστημικός».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με 2 μάχες στον Α΄όμιλο ξεκίνησε η δράση στην 5η…
Cresta Posts Box by CP