Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο απόηχος και τα σημεία αναφοράς της 15ης στροφής (+Βαθμολογία)

0
Ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική στην Α2 ΕΣΚΑ-Η την περασμένη Τετάρτη και οι εκπλήξεις δεν έλειψαν, ενώ η Σφήκα Αμαλιάδας έκανε το 15Χ15, αν και ο Κρόνος Πατρών την ζόρισε αρκετά στην Αμαλιάδα.

Πάμε να δούμε τα σημαντικά γεγονότα της 15ης στροφής και την βαθμολογία, όπως έχει διαμορφωθεί.

Τα στατιστικά: 5 νίκες γηπεδούχων/ 2 νίκες φιλοξενούμενων

Το ματς: ΣΕΦΑ- Παναχαϊκός 75-77: Ο Παναχαϊκός πέρασε από το “Αέθλειον” με σπουδαία νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για το καλάθι στο τέλος, ισχυριζόμενοι ότι ήταν εκπρόθεσμο. Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Κώστα Χουντή πήρε βαθιά ανάσα βαθμολογικά, ενώ ο ΣΕΦΑ υπέστη την 2η σερί ήττα του.

Η νίκη: Αυτή του Πανωλενειακού επί της Γαλήνης με 55-52 στην Καράτουλα ήταν με διαφορά το αποτέλεσμα της αγωνιστικής. Σκληρή ομάδα ο Πανωλενειακός, που φέτος παίρνει νίκες και μακριά από το “άνδρο” του, ενώ η Γαλήνη κατέβηκε στο ρεκόρ 13-2, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο επιθετικό κομμάτι.

Το γεγονός: Αχαιός ΄47, Ε.Α. Παραλίας και Κρήνη ΄97 συνέχισαν νικηφόρα την τροχιά τους, αφού έριξαν στο καναβάτσο Α.Ε. Προαστίου, Δύμη και Φαέθωνα Αντιρρίου αντίστοιχα. Πλέον ισοβαθμούν στην 5η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ και αναμένεται μεγάλη μάχη, αν συνυπολογίσουμε ότι Γαλήνη, ΣΕΦΑ και Πανωλενειακός δύσκολα θα χάσουν την θέση τους στην διαδικασία.

Το (+): Η Κρήνη ΄97 ξεπέρασε το εμπόδιο του Φαέθωνα και πλέον μετράει 4 διαδοχικές νίκες. Δείχνει δυνατή και σταθερή και φαίνεται ότι ξεπέρασε τα σκαμπανεβάσματα του πρώτου γύρου.

Το (-): Στόχος για φέτος ήταν η είσοδος στα πλέι-οφ, σε ένα εγχείρημα με πολλά παιδιά από τις υποδομές της. Η Δύμη στα τελευταία 6 παιχνίδια μετράει μόνο ήττες και δεν δείχνει ικανή να κάνει το come back και να κυνηγήσει τα πλέι-οφ, παρότι διαθέτει αξιόλογο σύνολο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 15 ματς)

1 Σφήκα Αμαλιάδας 30

=========================

2 Γαλήνη   28

3 ΣΕΦΑ  26

4 Πανωλενειακός 24

5 Αχαιός  ΄47  22

———————————-

6 ΕΑ Παραλίας 22

7 Κρήνη ΄97   22

8 ΝΕΠ 21

9 Δύμη  21

10 Α.Ε. Προαστίου 21

11 Κρόνος Πατρών  20

12 Παναχαϊκός 20

———————————–

13 Φαέθων Αντιρρίου 19

14 Κεφαλληνιακός 18

  • Η ΝΕΠ έχει 1 μηδενισμό…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αναλυτικά οι διαιτητές για τα πρωταθλήματα και τις αγωνιστικές που…
Cresta Posts Box by CP