Β΄ΕΠΣΑ: Η ανάλυση και οι εκτιμήσεις για την 8η αγωνιστική!

0
Το www.topikonews.gr επιχειρεί και αυτήν την εβδομάδα να σας δώσει ένα πλήρη οδηγό για την εκάστοτε αγωνιστική του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας, με ανάλυση και προβλέψεις για κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι προβλέψεις στους ομίλους:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 24/11 (15:00)

Λέων Αλισσού-Προοδευτική  (Άνω Αλισσού- Κουτρουμάνης): Δεν πατάει καλά ο Λέων Αλισσού, ωστόσο η ποιότητα του ρόστερ είναι δεδομένη. Η Προοδευτική Πατρών το παλεύει και θα παίξει για να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. 1Χ.

Κυριακή 25/11

Ίκαρος Πετρωτού-Λιμνοχώρι  («Α.Κάνιστρας»- 12:00- Μέρμηγκας): Δύσκολη αποστολή για το Λιμνοχώρι που δοκιμάζεται με τον επικίνδυνο Ίκαρο Πετρωτού. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά, αλλά ο Ίκαρος δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Χ2.

Καμίνια-Αστέρας Μιντιλογλίου (Βραχνείκων- 12:15- Παναγιωτόπουλος): Τα Καμίνια έχουν βρει ρυθμό και αγνοούν την ήττα εδώ και καιρό. Ο Αστέρας παραμένει άτρωτος και αρέσκεται στις ισοπαλίες. Αμφίρροπο ζευγάρι που λογικά θα κριθεί στο νήμα. Χ.

Ώρα 15.00

Πείρος Ισώματος- Ροίτικα (Μαζαρακίου- Τζαγκαράκης): Ο Πείρος είναι ένα νεανικό σύνολο και προσπαθεί να βελτιωθεί. Τα Ροίτικα προέρχονται από ήττα με 4-0 από τον Αχαιό και θέλουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Κρίσιμο ματς για αμφότερους. 1Χ.

Απόλλων Βίδοβας-Αχαϊός Σαραβαλίου  (Λακκόπετρας- Πετρόπουλος): Ο Αχαιός με πειστική εμφάνιση νίκησε 4-0 τα Ροίτικα και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Ο Απόλλων Βίδοβας στην Λακκόπετρα δεν «χαρίζει κάστανα» και μάχεται σε κάθε αγώνα. 2.

Σταροχώρι-Φαραϊκός  (Χαλανδρίτσας- Παλαιολόγος): Ο Φαραϊκός την δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει ασταμάτητος και θέλει «τρίποντο», για να κρατήσει τα ηνία της κορυφής. Το Σταροχώρι θα προβάλλει αντίσταση, αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι από αυτό το ματς. 2.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 24/11 (15.00)

Περιβόλα-Ρωμανός  («Α.Κάνιστρας- Τηλιγάδας): Η Περιβόλα πήρε σπουδαία νίκη επί του Αχαϊκού με 3-2 και για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρωμανού. Λογικά θα φτάσει στη νίκη, αν και ο Ρωμανός δεν πέφτει αμαχητί. 1.

Κυριακή 25/11

Δόξα Πατρών- Πολύτεκνος (10:00- Ζαρουχλείκων- Ασπρουλόπουλος): Η Δόξα είναι ουραγός και μέχρι στιγμής δεν δείχνει ανταγωνιστικό μέγεθος. Ο Πολύτεκνος θέλει να ρεφάρει την ήττα με τα Ψηλαλώνια και λογικά θα πάρει το «διπλό». 2.

Παναχαϊκός- Πετεινοί (12:15- «Κ.Ζάρρας»- Ντάβλα): Ο Παναχαϊκός υπέστη ήττα από τον Πυρσό, αλλά παραμένει ψηλά. Οι Πετεινοί αρχίζουν να αποδίδουν και βρίσκουν χημεία, όντας ένα νεανικό και συνάμα ικανό σύνολο. Λογικά 1.

Ηρακλής Πατρών- ΑΠΟ Αρόης (12:15- Ζαρουχλείκων- Καλύβας): Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Ηρακλής βρίσκεται στην κορυφή με 6-0-1 και ο ΑΠΟ Αρόης θέλει το «τρίποντο», για να πλησιάσει την κορυφή. Από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στον όμιλο. Χ2.

Ώρα 15.00

Γαλήνη-Πυρσός Πατρών (Ντα Λουζ- Σαμαρτζής): Η Γαλήνη έχει «πληγωθεί» με 3 διαδοχικές αποτυχίες, αλλά έχει ήδη 4 νίκες και οι δυνατότητες της είναι δεδομένες. Ο Πυρσός νίκησε τον Παναχαϊκό, μετράει 2 σερί νίκες και δείχνει να βρίσκει ρυθμό. 12.

Απόλλων Εγλυκάδας-Ψηλαλώνια («Α.Κάνιστρας»- Αθανασόπουλος): Σπουδαία μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες, που έχουν «χτιστεί» με υψηλές βλέψεις. Θέλει νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή ο Απόλλωνας και τα Ψηλαλώνια, για να βρεθούν κοντά στην πρώτη δυάδα. 1Χ.

Ολυμπιακός Πατρών-Αχαϊκός (Ζαρουχλείκων- Μιχαλόπουλος): Έχει σκαμπανεβάσματα ο Ολυμπιακός, ενώ ο Αχαϊκός μετά από 4 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα έχασε στις λεπτομέρειες από την Περιβόλα. Περίεργο παιχνίδι και άκρως αμφίρροπο. 12.

 

Γ ΌΜΙΛΟΣ

Κυριακή 25/11 (όλα τα ματς στις 15:00)

Αιγείρα/Ακράτα-Αυτόνομη (Ακράτας- Ιωαννίδης): Η Αιγείρα/Ακράτα θέλει νίκη και είναι το φαβορί. Η Αυτόνομη δείχνει ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, αλλά πάντα μάχεται και θα κυνηγήσει την έκπληξη. 1.

Άνω Καστρίτσι-Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων  (Ρίου- Τσιρίνης): Το Άνω Καστρίτσι βρίσκει αγωνιστική ταυτότητα και δείχνει σε καλό φεγγάρι. Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη του με την Αυτόνομη και γενικά βελτιώνεται. 1Χ.

Κεραυνός 2016-Αργυρά Πατρών  («Θ. Χρυσανθόπουλος»- Παπαχρήστος): Δύσκολη αποστολή για την Αργυρά, αφού ο Κεραυνός είναι ομάδα με ενέργεια, ταχύτητα και παίζει με άγνοια κινδύνου. Κερδίζει σε εμπειρία η Αργυρά. Χ2.

Φλόγα Ροδιάς-Απόλλων Συνοικισμού (Ροδιάς- Κουτρουμάνης): Η Φλόγα είναι από τα ποιοτικά σύνολα του ομίλου και θέλει το «τρίποντο», για να παραμείνει ψηλά. Ο Απόλλων Αιγίου είναι ασταθής σε απόδοση, αλλά ποιοτικά δεν υστερεί από την ομάδα της Ροδιάς. Λογικά 1.

Αστέρας Τέμενης-Φλόγα Κάτω Καστριτσίου (Τέμενης- Μαχαίρας- Μουστάκας): Ο Αστέρας μετράει 3-3-1 και η Φλόγα 2-1-3. Σκληροτράχηλες ομάδες, που δύσκολα δέχονται γκολ. Όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του θα είναι πιο κοντά στη νίκη. 1Χ.

Κεραυνός Σελιανιτίκων-Αετός Ρίου  (Δημητρόπουλου- Ταξιάρχης): Ο Αετός Ρίου παραμένει αήττητος με 4Χ4 και ο Κεραυνός είναι ομάδα με μπόλικα προβλήματα, οπότε δύσκολα θα αντιτεθεί στην ομάδα του Γιώργου Αμασιάδη. 2.

Ώρα 16.00

Καλάβρυτα-Δόξα Ελαιώνα  (Καλαβρύτων- Παπαδόπουλος): Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Τα Καλάβρυτα έχουν 14 βαθμούς και σύμμαχο την έδρα, ενώ η Δόξα δεν έχει ηττηθεί και σε 7 ματς έχει παθητικό 2 τερμάτων. 1Χ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τα σημερινά προγνωστικά…
Cresta Posts Box by CP