Β΄ΕΠΣΑ: Η ανάλυση και οι εκτιμήσεις στους 3 ομίλους (6η αγωνιστική)

0

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι εκτιμήσεις της 6ης στροφής:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 10/11  (στις 15:00)

Σταροχώρι-Ίκαρος Πετρωτού  (Χαλανδρίτσας- Παρδάλης): Ματς που αμφότεροι «καίγονται» για νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν από τα χαμηλά επίπεδα της βαθμολογίας. Ισοδύναμες ομάδες και η ισοπαλία μπαίνει σε προτεραιότητα. Χ.

Λέων Αλισσού-Αστέρας Μιντιλογλίου  (Άνω Αλισσού- Τιμολέων): Ο Λέων Αλισσού υπέστη «βαριά ήττα» από τον Ωλενιακό με 4-1 και δεν θέλει άλλη απώλεια. Ο Αστέρας Μιντιλογλίου παραμένει αήττητος και διαθέτει ένα νεανικό σύνολο με αρκετές δυνατότητες. 1.

Απόλλων Βίδοβας-Λιμνοχώρι  (Λακκόπετρας- Φωκάς): Ντέρμπι στην Δυτική Αχαϊα με το Λιμνοχώρι να έχει πιο πολλές λύσεις σαν ρόστερ, ωστόσο η Βίδοβα είναι μαχητική και «πουλάει ακριβά το τομάρι της». Λογικά ο νικητής θα κριθεί στο νήμα. Χ2.

Κυριακή 11/11

Ωλενιακός-Καμίνια  (12.00- Θύελλας- Κουτρουμάνης): Σε καλή κατάσταση και φόρμα ο Ωλενιακός, που πέρασε με 4-1 από τον Αλισσό, ενώ και τα Καμίνια έδειξαν ανεβασμένα, αφού νίκησαν τον Αχαιό με 1-0. Αμφίρροπο ματς. 1Χ.

ΑΕ Ροιτίκων-Φαραϊκός  (12.15- Βραχνείκων- Τσιρίνης): Ο Φαραϊκός θέλει να μείνει στην κορυφή και γενικότερα αποπνέει σταθερότητα και δείχνει ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Τα Ροίτικα παίζουν με άγνοια κινδύνου, αλλά δύσκολα θα πάρουν κάτι από το ματς. 2.

Αχαιός Σαραβαλίου-Ατρόμητος Λάππα  (15.00- «Κ.Ζάρρας»- Τζαγκαράκης): Μεγάλο ντέρμπι στο Σαραβάλι, με τον Αχαιό να απέχει 3 σερί αγωνιστικές από τη νίκη. Ο Ατρόμητος Λάππα έχασε στο ντέρμπι με τον Φαραϊκό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. 12.

Πείρος Ισώματος-Προοδευτική  (15.00- Μαζαρακίου- Πολυγένης): Η Προοδευτική πήρε πρόκριση στο Κύπελλο την Τετάρτη και την περασμένη αγωνιστική πήρε την πρώτη νίκη επί του Αχαιού. Ο Πείρος είναι νεανικό σύνολο, έχει νέο προπονητή από την προηγούμενη αγωνιστική και λογικά θα δείξει βελτιωμένος. Χ.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 10/11  (στις 15:00)

Ψηλαλώνια-Πετεινοί (Ζαρουχλείκων- Ιωαννίδης): Τα Ψηλαλώνια επέστρεψαν στις νίκες με τον Πυρσό και επήλθε ηρεμία. Οι Πετεινοί είναι άκρως νεανικό σύνολο, που διαθέτει ταλέντο αλλά στερείται εμπειρίας. Λογικά 1.

Περιβόλα- Ολυμπιακός Πατρών («Α.Κάνιστρας»- Ασπρουλόπουλος): Η Περιβόλα δεν απέδωσε βάσει δυνατοτήτων και ηττήθηκε από την Αρόη με 3-0. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο τέλος από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και ακόμα ψάχνεται, αν και διαθέτει ποιότητα σαν ρόστερ. 1.

Απόλλων Εγλυκ.- Αχαϊκός  («Κ.Ζάρρας»- Χρονάς): Δύσκολο ματς για τον ανεβασμένο Απόλλωνα Εγλυκάδας, αφού ο Αχαϊκός είναι σκληροτράχηλος και παραμένει άτρωτος, μετά τις 2 ήττες στην αρχή. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το «τρίποντο». 1.

Κυριακή 11/11

Παναχαϊκός- Ηρακλής Πατρών (10.00- «Κ.Ζάρρας»- Μαχαίρας- Μουστάκας): Μεγάλο ντέρμπι με τον Παναχαϊκό να μετράει 2 σερί νίκες με Αρόη και Γαλήνη. Ο Ηρακλής παραμένει αήττητος με 5Χ5 και αποπνέει σταθερότητα. Χ2.

Πολύτεκνος- Ρωμανός (10.00- Ζαρουχλείκων- Αθανασόπουλος): Ο Πολύτεκνος έχει πολλά νέα πρόσωπα και θέλει χρόνο για να «δέσει». Σίγουρα είναι από τα πιο ποιοτικά σύνολα στον όμιλο. Από την άλλη, ο Ρωμανός παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά δεν κρίνεται αμελητέα ποσότητα. 1.

Δόξα Πατρών- Πυρσός (12.15- Ζαρουχλείκων- Ανδρεόπουλος): Ντέρμπι στα χαμηλά και η Δόξα θα το παλέψει για θετικό αποτέλεσμα. Ο Πυρσός με νίκη παίρνει «εξάποντο» αλλά πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι έχουν ελπίδες για να κάνουν κάτι καλό. 12.

Γαλήνη-ΑΠΟ Αρόης (15.00- Ντα Λουζ- Ντάβλα): Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής γενικότερα στην Β΄κατηγορία. Η Γαλήνη υπέστη πρώτη ήττα από τον Παναχαϊκό, ενώ η Αρόη πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση επί της Περιβόλας (νίκη 3-0). Οι πολλές έμπειρες μονάδες εκατέρωθεν θα παίξουν το ρόλο τους στο ματς. Χ2.

 

Γ΄ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 11/11 (στις 15:00)

Αυτόνομη- Απόλλων Αιγίου (12.15- Αγυιάς- Αρκουμάνης): Η Αυτόνομη έχει δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην καλοδουλεμένη ομάδα του Απόλλωνα Αιγίου, που θέλει «διπλό» για να συνεχίσει στα ψηλά επίπεδα της βαθμολογίας. Χ2.

Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων-Αργυρά (Ζαρουχλεϊκων-Μιχαλόπουλος): Η Αργυρά προέρχεται από 2 σερί ήττες και δύσκολα θα υποπέσει σε νέο στραπάτσο. Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε, αλλά ο αντίπαλος διαθέτει περισσότερες λύσεις. Λογικά 2.

Άνω Καστρίτσι-Αετός Ρίου  (Ρίου- Παπαδόπουλος): Δύσκολη δοκιμασία για τον Αετό Ρίου του 3Χ3, με το πέρας της τιμωρίας του. Καλή ομάδα το Άνω Καστρίτσι του Βασίλη Μπαλατή και θα παλέψει το ματς με όλες τις δυνάμεις της. Χ2.

Κεραυνός 2016-Καλάβρυτα  («Θ. Χρυσανθόπουλος»- Τιμολέων): Ο Κεραυνός πήρε σπουδαίο πόντο στο «σπίτι» του Αστέρα Τέμενης (1-1) και γενικά βγάζει ενέργεια και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, αλλά στερείται εμπειρίας. Τα Καλάβρυτα μετρούν μία ήττα και μία ισοπαλία στα τελευταία 2 παιχνίδια τους και θέλουν να αναθαρρήσουν με το «διπλό». Χ2.

Φλόγα Ροδιάς-Κεραυνός Σελιανιτίκων  (Ροδιάς- Παπαχρήστος): Η Φλόγα Ροδιάς είναι σοβαρό σύνολο και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη απέναντι στον Κεραυνό των πολλών προβλημάτων. 1.

Αιγείρα/Ακράτα-Φλόγα Κάτω Καστριτσίου  (Ακράτας-Σακελλαρίου): Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αιγείρα/Ακράτα στην έδρα των Καλαβρύτων και παράλληλα πήρε πρόκριση και στο Κύπελλο στην έδρα του Αστέρα Τέμενης. Η Φλόγα χάνει από την δυναμική της μακριά από την έδρα της. 1.

Τετάρτη 14/11: Αστήρ Τέμενης- Δόξα Ελαιώνα (15:00): Το μεγάλο ντέρμπι στον όμιλο, που έχει οριστεί για την Τετάρτη. Δυνατή ομάδα ο Αστέρας και ιδίως στην έδρα του, ενώ η Δόξα Ελαιώνα παραμένει αήττητη και πρωτοπόρα. Χ.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τα σημερινά προγνωστικά…
Cresta Posts Box by CP