Β΄ΕΠΣΑ: Νίκη ο Λέων Αλισσού, “Χ” ο Αχαιός Σαρ. *Πρόγραμμα και προβλέψεις της 10ης

0
Άνοιξε η αυλαία στην 10η στροφή της Β΄ΕΠΣΑ και στον 1ο όμιλο είχαμε 2 αναμετρήσεις με τον Λέοντα Αλισσού να επικρατεί εις βάρος των Ροϊτίκων, ενώ ισοπαλία είχαμε ανάμεσα σε Ίκαρο Πετρωτού και Αχαιό Σαραβαλίου.

Πάμε να δούμε το αυριανό πρόγραμμα και τις αναλύσεις με εκτιμήσεις στα παιχνίδια μέσω του www.topikonews.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Λέων Αλισσού-Ροίτικα  2-0

Ίκαρος Πετρωτού-Αχαϊός Σαραβαλίου  0-0

Κυριακή 9/12

Ώρα 12.15

Προοδευτική-Αστέρας Μιντιλογλίου («Α.Κάνιστρας»- Τσιρίνης): Η Προοδευτική θέλει νίκη για να «ανασάνει» και δεν είχε άσχημη εικόνα με τα Καμίνια. Ο Αστέρας Μιντιλογλίου είναι αρκετά καλός, αλλά στερείται εμπειρίας και σε κάποια παιχνίδια αδικεί τον εαυτό του. Αναμένεται καλό παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. 12.

Ώρα 15.00

Καμίνια- Ατρόμητος Λάππα  (Βραχνείκων- Πολυγένης): Σε φόρμα τα Καμίνια που αγνοούν την ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια. Από την άλλη, ο Ατρόμητος Λάππα είναι ποιοτικός και θέλει μία μεγάλη νίκη, για να αναθαρρήσει κυρίως ψυχολογικά. Αμφίρροπο ματς. 12.

Λιμνοχώρι- Φαραϊκός  (Λιμνοχωρίου- Παπαδόπουλος): Ντέρμπι κορυφής με το Λιμνοχώρι να επανέρχεται στην φυσική έδρα του. Ο Φαραϊκός προέρχεται από 2 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά με «διπλό» θα πιάσει τους «πράσινους» στην κορυφή. 1Χ.

Σταροχώρι- Πείρος  Ισώματος  (Χαλανδρίτσας- Καραβασίλης): Σε φόρμα και με φουλ ψυχολογία το Σταροχώρι, που μετράει μεγάλες νίκες με Φαραϊκό και Αχαιό. Ο Πείρος έχει βελτιωθεί με τον Γιάννη Λεγάτο στον πάγκο και δείχνει ικανός για θετικό αποτέλεσμα. 1.

Ωλενιακός- Απόλλων Βίδοβας  (Θύελλας Πατρών-  Σπυρόπουλος): Ο Ωλενιακός «πετάει» και στην έδρα του έχει το πλεονέκτημα. Δεν δείχνει σε καλή κατάσταση ο Απόλλων Βίδοβας στα τελευταία ματς και δύσκολα θεωρώ ότι θα πάρει κάτι από το «Φ.Αραβαντινός». 1.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 9/12

Ώρα 10.00

Πυρσός-ΑΠΟ Αρόης  (Ζαρουχλείκων- Τζαγκαράκης): Ο Πυρσός είναι επικίνδυνος και έχει κάνει ζημιές. Ο ΑΠΟ Αρόης έχει ικανό και έμπειρο σύνολο και αν θέλει να παραμείνει ψηλά επιβάλλεται να πάρει το εν λόγω παιχνίδι. 2.

Αχαϊκός-Ρωμανός  («Α.Κάνιστρας»- Παναγιωτόπουλος): Αμφότεροι «καίγονται» για τη νίκη και λογικά το ματς θα έχει ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Είναι δύσκολο να προβλέψεις τον νικητή και οι ισορροπίες είναι λεπτές. 1Χ.

Ολυμπιακός Πατρών-Ψηλαλώνια  (Βραχνείκων- Βαβίλης): Δείχνει να βρίσκει πατήματα ο Ολυμπιακός και μετράει 2 σερί νίκες. Τα Ψηλαλώνια παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, αλλά το ρόστερ τους είναι ικανό για να τα βάλει με κάθε αντίπαλο. 12.

Ώρα 11.00

Ηρακλής Πατρών-Πετεινοί  (Αγυιάς- Μπλίκας): Ο Ηρακλής έφερε «Χ» με τον Πυρσό, αλλά παραμένει πρώτος. Οι Πετεινοί βρίσκονται σε άνοδο, προέρχονται από μεγάλη νίκη επί της Γαλήνης και αγνοούν την ήττα εδώ και 6 σερί αγωνιστικές, οπότε οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν εύκολο έργο. 1Χ.

Ώρα 12.15

Παναχαϊκός-Απόλλων Εγλυκάδας  (Βραχνείκων- Μιχαλόπουλος): Δοκιμασία για τον Απόλλωνα Εγλυκάδας, αφού ναι μεν ο Παναχαϊκός έχει 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα τελευταία 3 παιχνίδια του, αλλά δεν θεωρείται αμελητέα ποσότητα. Η νίκη για τους φιλοξενούμενους είναι επιτακτική, αν θέλουν να παραμείνουν ψηλά. Χ2.

Ώρα 15.00

Περιβόλα-Δόξα Πατρών  («Α.Κάνιστρας»- Τάγαρης): Η Περιβόλα θα συνεχίσει νικηφόρα, αφού η Δόξα Πατρών δεν δείχνει ικανή να φανεί ανταγωνιστική στον 2ο όμιλο και μετράει μόνο αποτυχίες. 1.

Γαλήνη- Πολύτεκνος  (Ντα Λουζ- Κουτρουμάνης): Σπουδαίο παιχνίδι με την Γαλήνη να θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τον Πολύτεκνο να έχει βρει «χημεία» και σταθερότητα, μετρώντας 2 διαδοχικές επιτυχίες. 12.

 

Γ΄ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 9/12 

Ώρα 12.15

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Δόξα Ελαιώνα  (Ρίου- Τηλιγάδας): Ανεβασμένη δείχνει η Φλόγα με νίκη επί των Καλαβρύτων και ισοπαλία με τον Κεραυνό. Η Δόξα Ελαιώνα έμεινε στο 1-1 με τον Αετό Ρίου και θέτει ως στόχο το «διπλό». Χ2.

Ώρα 15.00

Κεραυνός 2016-Άνω Καστρίτσι  («Θ. Χρυσανθόπουλος»- Ασπρουλόπουλος): Αρχίσει και ανεβαίνει ο Κεραυνός με νίκη επί της Αυτόνομης και ισοπαλία κόντρα στην Φλόγα Κ.Κ. Το Άνω Καστρίτσι έχει μπει στις απαιτήσεις της φετινής σεζόν και αποδίδει αρκετά καλό ποδόσφαιρο. 12.

Φλόγα Ροδιάς- Αιγείρα/Ακράτα (Ροδιάς- Τιμολέων): Ντέρμπι κορυφής με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν με 20 πόντους στην 1η θέση. Κάθε ντέρμπι ξεκινάει από την ισοπαλία και αν προκύψει νικητής σίγουρα θα είναι στις λεπτομέρειες. Χ.

Αστέρας Τέμενης-Αυτόνομη  (Τέμενης- Παλαιολόγος): Ο Αστέρας Τέμενης είναι στην 3η θέση και θέλει αφενός νίκη επί της Αυτόνομης και αφετέρου ισοπαλία στην Ροδιά, για να επωφεληθεί διπλά. Λογικά 1.

Κεραυνός Σελιανιτίκων-Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων  (Δημητρόπουλου- Παπαχρήστος): Ντέρμπι στα χαμηλά επίπεδα, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερη εικόνα γενικότερα. Ο Κεραυνός έχει ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα και να αποχαιρετήσει το -3, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετές πιθανότητες για τη νίκη. Θεωρώ ότι θα έχουμε νικητή. 12.

Αετός Ρίου-Απόλλων Συνοικισμού  (Ρίου- Ντάβλα): Ο Αετός Ρίου έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη και θέλει να συνεχίσει αήττητος. Ο Απόλλων Αιγίου θέλει προσοχή και διαθέτει έμπειρες μονάδες, αλλά θεωρώ ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα φτάσουν στη νίκη. 1.

Καλάβρυτα- Αργυρά  (Καλαβρύτων- Μαχαίρας-Μουστάκας): Αμφότεροι προέρχονται από ήττες με Φλόγα Κ.Κ. εκτός και Τέμενη εντός και θέλουν τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Αναμένεται μεγάλη μάχη, αλλά μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, ελέω έδρας. 1Χ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 12ης στροφής της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP