Β΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές της 4ης αγωνιστικής

0

Ολοκληρώθηκε και η 4η αγωνιστική στους 3 ομίλους της φετινής Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και το topikonews.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Γιάννης Κατσιγιάννης σκόραρε εις διπλούν για τον Αστέρα Μιντιλογλίου και γλίτωσε την ομάδα του στο 92΄από την ήττα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Βίδοβας. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει ήδη 4 φορές και έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Βασίλης Ραμόπουλος κράτησε όρθιο το Πάτραι και “χτυπώντας” στο 92 νίκησε τον Γάτσο και χάρισε το 4ο σερί “τρίποντο” στην ομάδα του Άρη Πλέγα, φτάνοντας παράλληλα τα 4 τέρματα στο πρωτάθλημα. Δύσκολη νίκη επί της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου για τον ΑΠΣ Πάτραι.

Γ΄ΟΜΙΛΟΣ

Δύο παίκτες μοιράζονται τον τίτλο του πρωταγωνιστή σε αυτήν την αγωνιστική. Οι Δημήτρης Ρουντζαμάνης του Κεραυνού 2016 και Περικλής Καρβούνης της ΑΕ Δρεπάνου πέτυχαν καρέ τερμάτων και χάρισαν πολύτιμες νίκες στις ομάδες τους, που αντιμετώπισαν Απόλλωνα Αιγίου και Αστέρα Τέμενης αντίστοιχα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ολυμπιονίκης ηττήθηκε χθες βράδυ στην παράταση από τον Αίολο…
Cresta Posts Box by CP