Β΄ΕΠΣΑ (2η): Ο απόηχος, τα στατιστικά και οι πρωταγωνιστές στον Β΄ΟΜΙΛΟ

0
Η 2η αγωνιστική ήταν εξίσου δραματική και θεαματική με την πρεμιέρα και η Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία δείχνει πιο ανταγωνιστική από ποτέ με δυνατές ομάδες.

Πάμε να δούμε μέσα από το topikonews.gr και το matchnews.gr τα κύρια σημεία, τους πρωταγωνιστές και τα στατιστικά που κρατάμε από την 2η αγωνιστική, που ξετύλιξε το κουβάρι της το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο Πρωταγωνιστής: Ορέστης Χαϊράνι (Άνω Καστρίτσι): Μπήκε στο 77΄ ως αλλαγή, αφού δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, όντας τραυματίας. Τελικά αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή του Βασίλη Μπαλατή και στο 90΄έριξε στο καναβάτσο την Φλόγα Ροδιάς με το Άνω Καστρίτσι να επικρατεί με 3-2.

Το Ματς: Ζαβλάνι/Αίας- Απόλλων Εγλυκάδας 4-6: Ίσως είναι το παιχνίδι της χρονιάς, αφού δύσκολα θα τύχει ξανά τέτοια ματσάρα. 10 γκολ, πολλές εναλλαγές, ένταση, πάθος και μεγάλος νικητής ο Απόλλωνας, που έκανε το 2Χ2.

Ο Προπονητής: Θανάσης Νταγιούκλας (Πανιώνιος/Αχιλλέας): Μεγάλη νίκη απέσπασε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας στην έδρα της Αργυράς με 1-0 και σκόρερ τον Σπάχιου και ο Νταγιούκλας δείχνει να έχει βρει «χημεία» με τη νέα ομάδα του, που μετράει 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

Το συν: Ο Φοίνικας Ζήριας δείχνει πολύ δυνατός και αποπνέει σταθερότητα, αφού πέρασε από μία δύσκολη έδρα (2-1 τον Αετό Ρίου) και έκανε το 2 στα 2.

Το πλην: Το Ζαβλάνι/Αίας υπέπεσε στην 2η αποτυχία του και μπήκε μουδιασμένα στο πρωτάθλημα. Βέβαια διαθέτει ρόστερ με λύσεις και εμπειρία και στη συνέχεια αναμένεται να ανακάμψει.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ…

31 γκολ μπήκαν σε 8 παιχνίδια

Είχαμε 3 άσσους, 1 ισοπαλία και 4 διπλά

Καλύτερη επίθεση: Απόλλων Εγλυκάδας με 9 γκολ.

Καλύτερη άμυνα: Αχιλλέας Καμαρών 1 γκολ παθητικό.

Χειρότερη επίθεση: Αστέρας Τέμενης, Αργυρά, Ολυμπιακός Π., Δρέπανο από 1 γκολ.

Χειρότερη άμυνα: Ζαβλάνι/Αίας με 8 γκολ παθητικό.

 

ΜΙΚΡΑ- ΜΙΚΡΑ…

Το 2 στα 2 έκαναν 4 ομάδες (Αχιλλέας Καμ, Φοίνικας Ζήριας, Απόλλων Εγλ., Αναγέννηση Ψαθόπ.)

Πανιώνιος/Αχιλλέας και Άβυθος Αιγιαλείας παραμένουν αήττητοι, ο μεν Πανιώνιος με 1-1-0 και η δε Άβυθος με 0-2-0 (2 εκτός έδρας Χ με Πανιώνιο και Ολυμπιακό Π.)

Η μοναδική ισοπαλία στην Β΄ΕΠΣΑ και στους 2 ομίλους σημειώθηκε στο Ολυμπιακός Πατρών- Άβυθος και μάλιστα δεν είχαμε γκολ.

Το Άνω Καστρίτσι έχασε «δραματικά» με 3-2 από την Αναγέννηση Ψαθόπυργου, αλλά νίκησε με το ίδιο σκορ και με τον ίδιο τρόπο την Φλόγα Ροδιάς.

6 ομάδες δεν έχουν ακόμα νίκη (Άβυθος, Δρέπανο, Ολυμπιακός Π., Αργυρά, Ζαβλάνι/Αίας, Αστήρ Τέμενης).

Την 1η νίκη τους σημείωσαν 3 ομάδες (Απόλλων Αιγίου, Πανιώνιος, Άνω Καστρίτσι)

Ο Αχιλλέας Καμαρών υπερασπίστηκε την έδρα του και αυτήν την εβδομάδα (4-1 τον ΠΑΟΚ Πατρών). Στην πρεμιέρα νίκησε με 4-0 τον Απόλλωνα Αιγίου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 2η αγωνιστική ήταν εξίσου δραματική και θεαματική με την…
Cresta Posts Box by CP