Γενική Συνέλευση για τον Αετό Ρίου στις 4 Ιουνίου

0
Ο Αετός Ρίου αποστέλλει πρόσκληση στα μέλη του συλλόγου για την Τακτική Γενική Συνέλευση, που έχει οριστεί στις 4 Ιουνίου και ώρα 20:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

Καλούνται τα Μέλη του Σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 04 – Ιουνίου – 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.00 απογευματινή, στα γραφεία μας που βρίσκονται επί της οδού Ιθάκης – 14 στο Ρίον.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης της προβλεπόμενης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 11 – Ιουνίου – 2018, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Απολογισμός Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και Οικονομικός Απολογισμός από το Δ.Σ. Ανάγνωση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής. Συζήτηση επ’ αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως 2017 – 2018.

2) Διοικητικός Προγραμματισμός χρήσεως αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 και Οικονομικός Προϋπολογισμός από το Δ.Σ. Συζήτηση επ’ αυτών και ψηφοφορία έγκρισης αυτών.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μαζί με τον Διαγόρα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν…
Cresta Posts Box by CP