Δόξα Παραλίας-Λέων Αλισσού 0-1: 3η σερί επιτυχία για τα “λιοντάρια”

0

Ο Λέων Αλισσού κατάφερε να φύγει νικητής από τα Βραχνέικα, αφού επιβλήθηκε με 1-0 επί της Δόξας Παραλίας με τον Τάσο Αλεξόπουλο να “χτυπάει” στο 51′ (5 γκολ σε 3 παιχνίδια).

Το σημαντικό γεγονός για την ομάδα του Ανδρέα Πετρόπουλου έγκειται στο ότι έριξε στο καναβάτσο μία ομάδα, που έχει παρόμοιο στόχο με την δικιά του, δηλαδή την αποφυγή των πλέι άουτ. Στο 70΄οι γηπεδούχοι δεν έφεραν το ματς στα ίσια, με τον Βαγγέλη Ντεμάι να αστοχεί από τα 11 βήματα και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες (αποβολή Αναγνωστόπουλου στο 87′).

Τα “λιοντάρια” πέτυχαν την 3η σερί νίκη τους και πλέον ανέβηκαν πάνω από την ζώνη των πλέι άουτ, έχοντας “χτίσει” ψυχολογία και παράλληλα αποδίδοντας βάσει δυνατοτήτων.

Οι συνθέσεις…

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Α. Σπηλιόπουλος): Τρίγκας, Τσίτσαρης, Καραπατάκης (72’ Παναγιωτόπουλος), Λαζανάς, Νικολόπουλος, Σέρμπος (60’ Παπαδημητρίου), Τζίφας (85’ Γεωργίου), Παναγιωτόπουλος, Ανδρικόπουλος, Ντεμάι, , Οικονόμου (66’ Σταυριανόπουλος)

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Α. Πετρόπουλος): Μπαμπέκος, Λάτσης, Νικολόπουλος, Καραχάλιος, Τραχάνης (55’ Μεντζελόπουλος), Σιδέρης (83’ Γιαννακόπουλος), Λαζανάς, Μιχαλόπουλος (89’ Ραμαντάνης), Αλεξόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Ξυπολιάς (70’ Σοφιανός Μ.)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με σημαντικά παιχνίδια εγκαινιάστηκε η 17η στροφή της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP