Κυπελλούχος ο Διαγόρας Βραχνείκων- 4-0 τον Πανμοβριακό

0

Ο Διαγόρας Βραχνείκων επικράτησε με 4-0 επί του Πανμοβριακού Ριόλου και κατέκτησε το τρόπαιο στον φετινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η διαφορά κατηγορίας ήταν εμφανής και οι “μπλε” μπήκαν με διάθεση από νωρίς στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Στο 11΄ από σουτ του Παναγόπουλου έγινε το 1-0 και στο 35΄ο Γεωργαντόπουλος έκανε την σέντρα και ο Χριστόπουλος με κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Στο 45΄ο Λαμπρόπουλος με σουτ αιφνιδίασε τον Ζήγκο και το δεύτερο ημίχρονο είχε τυπικό χαρακτήρα, με τον Γεωργαντόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 73΄. Ο Διαγόρας βρέθηκε για 2η φορά σε τελικό Κυπέλλου και έχει πλέον ισάριθμες κατακτήσεις, ενώ ο Πανμοβριακός δεν χαμογέλασε ούτε και φέτος, αφού και πέρυσι έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά ο Κεραυνός ήπιε το νερό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:

Πανμοβριακός Ριόλου (Ν. Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Κουργιαλάς (46’ Γ.Λιάκος), Χριστόπουλος, Σπανός, Αντωνόπουλος (46΄Κάτσενος), Α. Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπουτσής, Φωτόπουλος(60΄Παναγάκης), Νιφορόπουλος (71΄Μπακάλης)

Διαγόρας  (A. Ζήκος): Θωμάς, Παναγόπουλος (63΄Μιχαηλίδης), Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Α. Τρίγκας(46΄Αδαμόπουλος), Ν. Τρίγκας, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάζης (57΄Κουτρούμπας), Γεωργαντόπουλος (77΄Αθανασόπουλος), Κωστής

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πανμοβριακός Ριόλου και Διαγόρας Βραχνείκων διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον…
Cresta Posts Box by CP