Κ.Κανελλόπουλος: Δηλώσεις για τις μεταβατικές προπονήσεις στον Απόλλωνα Π.

0
Ο Κώστας Κανελλόπουλος είναι έμπειρος στο είδος του και έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το μπάσκετ και ότι αυτό περικλείει εντός και εκτός παρκέ, όσον αφορά στις μικρές ηλικίες και στα τμήματα υποδομών.

Έτσι ο Απόλλων Πατρών τον έχρισε Υπεύθυνο Ακαδημιών, μετά από το σοβαρό και μεθοδικό έργο, που παρουσίασε στην Παναχαϊκή. Ο Κανελλόπουλος μίλησε στο topikonews για τις μεταβατικές προπονήσεις και το πρόγραμμα του Απόλλωνα Πατρών για το προσεχές καλοκαίρι και τόνισε τα εξής σημαντικά:

«Το μπάσκετ κατά την γνώμη μας είναι χαρά, διασκέδαση και μάθηση συγχρόνως. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πως αρκετά παιδιά σταματούν να προπονούνται και να παίζουν μπάσκετ με το που κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι. Την περίοδο δηλαδή που διαθέτουν τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Στόχος του προγράμματος των μεταβατικών προπονήσεων είναι να συνεχίσουν όλα τα παιδιά των προ αγωνιστικών και αγωνιστικών αναπτυξιακών ηλικιών κυρίως, να δουλεύουν και να βελτιώνονται με γνώμονα την υγιή αθλητική νοοτροπία και διαπαιδαγώγηση. Στον σχεδιασμό συμπεριλαμβάνονται επίσης και επόμενα στάδια μεταβατικής περιόδου για τον μήνα Ιούλιο καθώς και νέες δράσεις που αφορούν όχι μόνο τους αθλητές του Απόλλωνα αλλά όλα τα παιδιά που αγαπούν και θέλουν να παίξουν και να μάθουν μπάσκετ.

 Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Απόλλων διαθέτει τις πιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα με 3 κλειστά προπονήτρια και 2 ανοιχτά γήπεδα.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το "πρώτο" κανόνι της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας έκανε δικό της η…
Cresta Posts Box by CP