Κ.Ρουγκάλας: «Τα γκολ στην Ρόδο μας αποσυντόνισαν»

0
Ο Κώστας Ρουγκάλας επιλέχθηκε στην βασική ενδεκάδα του Διαγόρα Βραχνείκων για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Διαγόρα Ρόδου και προσπάθησε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο οι Ροδίτες ήταν πιο αποφασιστικοί και ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ήρθε φυσιολογική η ήττα με 2-0, από μία ομάδα που κυνηγάει την άνοδο στον 6ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Ο ικανός αμυντικός των «μπλε» μίλησε στο topikonews.gr για το εν λόγω παιχνίδι και ανέφερε τα εξής:

«Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που κάνει πορεία πρωταθλητισμού και ενισχύθηκε και άλλο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο, όσα είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις.

Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στο 43′ και ήταν κομβικό για την εξέλιξη του ματς. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε γκολ στο 50′ από στατική φάση (σ.σ. κόρνερ) και σε εκείνο το σημείο η κατάσταση έγινε δύσκολη για εμάς.

Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανμοβριακό, που είναι δύσκολο και επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη, που θα είναι σημαντική για τον στόχο που έχουμε θέσει και είναι η παραμονή.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο ντέρμπι κορυφής της 16ης στροφής της Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας,…
Cresta Posts Box by CP