Λάμπρος Γεροντίδης: «Εξαιρετικής ποιότητας το σεμινάριο»

0

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟ Αρόης, Λάμπρος Γεροντίδης, ανήκει στην ομάδα προπονητών των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Πάτρα και πήρε το δίπλωμά του το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού παρακολούθησε τις εργασίες του σεμιναρίου Youth Diploma course Level 2, υπό την καθοδήγηση του συνιδρυτή της μεθόδου Coerver®Coaching και επίσημο τεχνικό σύμβουλο της Πρέμιερ Λιγκ, Alf Galustian, αλλά υπεύθυνων του Coerver coaching Greece, Παναγιώτη Σαϊνίδη και Λεωνίδα Κουβαρά.

Το πρόγραμμα πήρε το όνομά του από τον Ολλανδό προπονητή Γουίλ Κέρβερ και αποτελεί παγκόσμιο εγκεκριμένο πρόγραμμα με χορηγό την adidas. Το σεμινάριο προποντικής αφορά κυρίως αναπτυξιακές ηλικίες και έχει ως θέμα την βελτίωση των τεχνικών δυνατοτήτων, με Έλληνες προπονητές (ακόμα και προπονητές από την Βουλγαρία) να δίνουν βροντερό παρών.

Ο Γεροντίδης μίλησε στο TOPIKONEWS για την εμπειρία του και τόνισε τα εξής:

«Πραγματικά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού κάνουμε μία νέα προσπάθεια με υπεύθυνο τον Σταμάτη Σαρρή, πηγαίνοντας σε σεμινάρια επιμόρφωσης νέων πρωτοποριακών τεχνικών του ποδοσφαίρου με γνώμονα την διαρκή προσπάθεια εξέλιξης των νεαρών αθλητών.
Η προσπάθεια μας δεν σταματά σε αυτό, καθότι θα υπάρχουν πρωτοποριακά μηχανήματα στην σχολή μας και φυσικά θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να επιμορφωνόμαστε με στόχο την βελτίωση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε επίπεδο γνώσεων.»
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης…
Cresta Posts Box by CP