Μέγας Δικ.- Δαβουρλής  2-3: Στην 5η θέση οι «κοκκινόμαυροι»

0

Στο τελευταίο παιχνίδι τους για την φετινή σεζόν στην Β’ κατηγορία, Μέγας Δικέφαλος και Δαβουρλής έπαιξαν «ανοιχτά», καθότι το άγχος περίσσευε και οι φιλοξενούμενοι, κερδίζοντας με 3-2 τερμάτισαν στην 5η θέση, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι άνετοι, αφού είχαν πετύχει από πριν το στόχο της παραμονής.

Ο Δαβουρλής προηγήθηκε με 2-0 (26’ Τρίγκας, 61’ Λαζαρίδης), όμως ο Πολυζωγόπουλος μείωσε σε 1-2 στο 63’. Ο Κούστας «κλείδωσε» τη νίκη στο 82’, με τον Παπαθεοδωρακόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90’.

Οι συνθέσεις…

Μέγας Δικέφαλος: Τ. Πυρρής, Παπανίκος (53’ Παπαθεοδωρακόπουλος), Νικολόπουλος, Σταμόπουλος, Ηλ. Πυρρής, Σουγλέρης, Καπανδρίτης, Μιχαλόπουλος, Τσώνης (74’ Ράφτης), Πολυζωγόπουλος, Κουτσουμπελίτης

Δαβουρλής: Μποσγανάς, Τρίγκας, Δημόπουλος, Μανούσος, Τάντουλας (57’ Τσεκούρας), Βάρρας, Λαζαρίδης (66’ Λάθης), Γεράνιος, Κουλούρης, Κούστας, Δημητρίου (46’ Μασούρας)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε σε μαγνητοσκόπηση τον μεγάλο τελικό των πλέι οφ της…
Cresta Posts Box by CP