Μακάρι να ήταν ένα ψέμα!

0

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Βασίλη Γιοβάνη σκόρπισε θλίψη στην περιοχή της Δυτικής Αχαϊας και γενικότερα της Πάτρας.

Ένα παλικάρι 32 χρονών, που πριν από 1 μήνα περίπου είχε παντρευτεί και είχε και ένα παιδάκι με την γυναίκα του “έσβησε” τόσο άδικα από καρδιακή προσβολή. Τα λόγια είναι περιττά και σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος είναι πραγματικά ένα τίποτα.

Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει πραγματικά και το συνειδητοποιείς σε κάτι τέτοια άσχημα γεγονότα. Παράλληλα όλοι προσευχόμαστε για τον Σπύρο Αβράμη, που ταλαιπωρείται με την σειρά του και δίνει την δική του μάχη, επίσης ένα παιδί με πολλά όνειρα και γεμάτο ζωή.

Ας ελπίσουμε ο Γιοβάνης να είναι η τελευταία άσχημη είδηση, αφού το σοκ είναι τεράστιο, ιδίως όταν “φεύγουν” έτσι άδικα νέα παιδιά, που έχουν όλη την ζωή μπροστά τους. Κάτι καλύτερα θα ξέρει ο Θεός από εμάς και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Σίγουρα όμως η ζωή είναι άδικη. Πολύ άδικη…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Αίολος Αγυιάς με 58-52 στην παράταση,…
Cresta Posts Box by CP