Μεγάλες νίκες για Πυρσό Πατρών και Ροίτικα

0

Ροίτικα και Πυρσός Πατρών συνέχισαν νικηφόρα στην 6η αγωνιστική της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και βρίσκονται στα υψηλά επίπεδα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.

Τα Ροίτικα υπέταξαν την αντίσταση του Ρωμανού με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή στο «Μ.Ηλιοπούλου», πιάνοντας κορυφή με συγκάτοικο την Δόξα Πατρών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Δριμάλα στο 7΄, ωστόσο στο 18’, 45’ (απευθείας κόρνερ) και 52’ τα Ροίτικα πήραν την σπουδαία νίκη.

Η σύνθεση του Ρωμανού:

Γιακουμάτος, Γιακουμάτος, Ρομποτης, Λυκούδης, Σταυρόπουλος (Αναστασόπουλος), Δριμάλας, Κανελλόπουλος, Βασιλόπουλος, Ξυπολιάς (Σουγλέρης), Θωμάς, Πουλής

ΠΥΡΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΕ ΔΥΜΑΙΩΝ  5-0

«Τρίποντο» με εμφάνιση και άνεση κατέβαλλε η ομάδα του Πυρσού Πατρών, που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ΑΕ Δυμαίων. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπασιλάρης (2), Αυγ. Λόης, Χρυσικός και Καραμπέρης.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ:

Παντζόγλου,Ανδρέας Λόης, Μαρουλάς, Τσαπικούνης, Αλεξόπουλος, Χρυσικός, Φράγκος, Αυγερινός Λόης, Μπασιλάρης Ν. Μακρής(Καραμπέρης),Μπασιλάρης Ν.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά το στραβοπάτημα με τον μαχητικό Ολυμπιακό Πατρών το Ζαβλάνι/Αίας…
Cresta Posts Box by CP