Μόνο νίκη Γλαύκος και Παναχαϊκή, εκτός με τον ισχυρό ΝΕΟΛ η Αχαγιά ΄82

0
Συνεχίζεται η δράση στην Γ΄Εθνική μπάσκετ και στον 1ο Νότιο όμιλο με την 5η στροφή να προξενεί ανάμεικτα συναισθήματα, αφού για τις ομάδες της ΕΣΚΑ-Η κάποια ματς δείχνουν βατά και κάποια άλλα είναι υψηλής δυσκολίας.

Ο Γλαύκος αρχικά φιλοξενεί το Χαλάνδρι, που είναι ομάδα στα μέτρα του, αλλά παράλληλα επικίνδυνο σύνολο, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Το ματς είναι κομβικό για τον Σπύρο Δεράο και τους παίκτες του και ενδεχόμενη 3η νίκη σε 5 παιχνίδια θα αποτελέσει “βάλσαμο”. Η Παναχαϊκή μπορεί να περάσει αλώβητη από την Τρίπολη, αφού ο ΣΔΥ Τρίπολης δεν πείθει μέχρι ώρας, αλλά δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Οι “ροσονέρι” του Θανάση Λιόνα έχουν καλή ψυχολογία, ύστερα από την 1η νίκη επί του ΑΟΠΦ.

Η Αχαγιά ΄82 ρίχνεται πρώτη στη μάχη, αφού αντιμετωπίζει τον ισχυρό ΝΕΟΛ στο “σπίτι” του, που είναι πληγωμένος και θέλει μόνο ροζ φύλλο, αφού την περασμένη Κυριακή υπέστη την πρώτη ήττα του από τον Ηλυσιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν 2 νίκες με Παναχαϊκή και Τρίπολη και θα παλέψουν για να διευρύνουν το σερί. Η Ακράτα “άλωσε” το Χαλάνδρι και έσπασε το ρόδι για φέτος, αλλά επιστρέψει στην βάση της απέναντι στον ισχυρό ΚΑΟΚ, που θέλει το “2”, έχοντας υψηλές βλέψεις.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (Στις 17:00)

ΝΕΟΛ- Αχαγιά ΄82 (14:00)

ΣΔΥ Τρίπολης-Παναχαϊκή

Γλαύκος- Χαλάνδρι

Ακράτα- ΚΑΟ Κορίνθου

Κορωπί- Νέα Κηφισιά

Ερμιόνη- Ηλυσιακός

Παλαιό Φάληρο- Άρης Νικαίας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία στην 7η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας με…
Cresta Posts Box by CP