Νίκη πλέι οφ για τα Καμίνια, παράπονα από την Προοδευτική

0
Για τον 1ο όμιλο και την 9η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΑ τα Καμίνια νίκησαν δύσκολα στο 89΄με πέναλτι του Νίκα την Προοδευτική και έτσι μπήκαν εντός ζώνης πλέι οφ, ενώ πήραν “τρίποντο” με παρόμοιο τρόπο όπως και την περασμένη εβδομάδα με τον Αστέρα Μιντιλογλίου.

Η Προοδευτική Πατρών έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Παρδάλη και αμφισβητεί το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε την 4η επιτυχία στο σύνολο του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Οι συνθέσεις…

Προοδευτική Πατ. (Αθανασόπουλος): Έξαρχος, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Α.Μαρτζάκλης, Φιλιππόπουλος, Α.Μαρτζάκλης, Νικολόπουλος, Μπούνιας (65΄Κλημης), Μπαρούνης (89΄Γκόλφης), Παναγιωτόπουλος (51΄Μουσχής), Φωτόπουλος (81΄Γρουζής).

Καμίνια (Παπαδόπουλος): Χατούπης, Διαμαντόπουλος, Γ.Πήττας, Κωστόπουλος, Παπαζαφείρης (37΄Κ.Πήττας), Λογώνης, Σταματόπουλος (88’ Γεωργικόπουλος), Αβράμης (79΄Δουβος), Νίκας, Φατούρος (68΄Στρουφης), Σταυρόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στο συγκλονιστικό πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP