Οι κορυφαίες μεταγραφές στην Α1 ΕΣΚΑ-Η 2017/18

0

Σε λίγη ώρα ανοίγει η αυλαία στην φετινή Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία με 4 αναμετρήσεις και το topikonews.gr σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα για τις πιο εκκωφαντικές μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων.

Νούμερο 12: Γιάννης Χουλιαράς (Κεφαλλονιά): Ο πρώτος σκόρερ της περυσινής Α2 ΕΣΚΑ-Η με την φανέλα του Προφήτη Ηλία μετακόμισε στην Κεφαλλονιά και σήμερα κόντρα στον Αίαντα/ΑΣΑΑ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Νούμερο 11: Χρήστος Πετρόπουλος (ΑΕ Αγυιά): Επί σειρά ετών αγωνιζόταν στον Έσπερο Πατρών με διάλειμμα ενός έτους, όταν βοήθησε την Σφήκα στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Αρκετές παραστάσεις από την Γ΄Εθνική και στοχεύει στο να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Σάκη Βελλή.

Νούμερο 10: Χρήστος Δημητρόπουλος (Δύμη ΄07): Βρισκόταν στις τάξεις του Χαρίλαου Τρικούπη και έρχεται στην Δύμη, για να της προσδώσει στοιχεία, που της έλειπαν στο παιχνίδι της και στην πρώτη της σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Πολύ καλή μεταγραφή για τους “μπλε”.

Νούμερο 9: Βασίλης Λυμπέρης (ΑΕ Αγυιά): Έχει φτάσει μέχρι το επίπεδο της Α΄Εθνικής με την φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών. Πλέον πιο έμπειρος και ώριμος στο παιχνίδι του, τονώνει με εμπειρία και ικανότητα την φροντ λάιν της Αγυιάς, δείχνοντας πολύ ανεβασμένος στα φιλικά προετοιμασίας.

Νούμερο 8: Χρήστος Κοτσέτας (ΑΓΕΖ): Η Ζάκυνθος διατήρησε τον περυσινό βασικό κορμό της και ενέταξε τον Κοτσέτα στον “1”, ένα παιδί που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα και γνωρίζει τα κατατόπια. Πρόπερσι πήρε το πρωτάθλημα στην Α1 με την Αχαγιά ’82.

Νούμερο 7: Παναγιώτης Διαμαντόπουλος (Παναχαϊκή): Καταπληκτική παρουσία με τους Νέους Έσπερου την περυσινή χρονιά. Σκόραρε 384 πόντους στο πρωτάθλημα και αναδείχθηκε 4ος σκόρερ στην σχετική λίστα. Η Παναχαϊκή τον “τσίμπησε” και περιμένει πολλά από τον νεαρό γκαρντ.

Νούμερο 6: Θανάσης Νικολόπουλος (ΑΓΕΖ): Πολύπειρος σέντερ με θητεία και στο παρελθόν στην ΑΓΕΖ, όπως και ο Κοτσέτας. Μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα με την Αχαγιά ΄82 την σεζόν 2015/16 και αναμένεται να αποτελέσουν πηγή εμπειρίας στο φετινό σύνολο του Δημήτρη Κοριανίτη.

Νούμερο 5: Δημήτρης Μαρούλης (ΝΕΟΛ): Επιστρέφει στο Ληξούρι μετά από τις σπουδές του που ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα. Αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο στην πρωτεύουσα, με παραστάσεις από την Γ΄Εθνική έρχεται να βοηθήσει καταλυτικά το Ληξούρι, που ποντάρει πολλά στην παρουσία του.

Νούμερο 4: Θανάσης Ρέλλας (Παναχαϊκή): Πρωταγωνιστής στους τελικούς πέρυσι, που οδήγησαν την ΕΑΠ στον τίτλο και συνάμα στην Γ΄Εθνική. Πριν από λίγες ημέρες συμφώνησε με την Παναχαϊκή και θα επιδιώξει να κατακτήσει την κούπα της Α1 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Νούμερο 3: Κώστας Τσαπρούνης (Κεφαλονιά): Με θητεία στην ΑΕΚ και σε αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Κεφαλονιάς. Δυνατός σέντερ τον οποίο απέκτησε η ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου, με στόχο να κάνει την διαφορά κάτω από την ρακέτα.

Νούμερο 2: Φάνης Αρχιμανδρίτης (Αίολος Αγυιάς): Άλλο ένα παιδί με παραστάσεις από την Α΄Εθνική, όντας μέλος της ομάδας του Κόροιβου Αμαλιάδας. Ο Αίολος Αγυιάς φέτος θέτει υψηλά τον πήχη στο πρωτάθλημα και ένας λόγος που το κάνει είναι ο Αρχομανδρίτης, που θα ηγηθεί στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού των “κυανόλευκων”.

Νούμερο 1: Παναγιώτης Καπερώνης (Παναχαϊκή): Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα του Απόλλωνα Πατρών, με τον οποίο έχει δώσει μάχες σε Α2 και Α1 κατηγορία. Τα τελευταία 3 χρόνια άνηκε στο τεχνικό τιμ των “μελανόλευκων”, ωστόσο στα φιλικά με την Παναχαϊκή απέδειξε ότι θα ανεβάσει επίπεδο την οργάνωση του παιχνιδιού της ιστορικής ομάδας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε αναλυτικά μέσω του topikonews.gr την δράση στην…
Cresta Posts Box by CP