Ο απόηχος, το πανόραμα και οι βαθμολογίες στην Γ΄κατηγορία (3η αγωνιστική)

0
Πέρασε και η 3η πράξη στο τρέχον ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας και σας παραθέτουμε το πανόραμα, τον απόηχο και τις βαθμολογίες.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ: «Ρετιρέ» για δύο

Ωλενιακός και Πείρος Ισώματος συνεχίζουν χωρίς ψεγάδι με το πέρας της 3ης στροφής, οδηγώντας παρέα την κούρσα στον Α΄ όμιλο της Γ΄ Kατηγορίας.

Η θυγατρική ομάδα της Θύελλας Πατρών επικράτησε της Νεάπολης με 3-1, ενώ ο Πείρος του Νίκου Αθανασακόπουλου, αν και ζορίστηκε, πήρε την ουσία, λυγίζοντας τον σκληροτράχηλο Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων με 1-0. Την παρθενική του απώλεια υπέστη ο Ίκαρος Λακκόπετρας του Πέτρου Μητρόπουλου, που «πέταξε» 2 βαθμούς, με τον νεανικό Ρωμανό να μένει όρθιος, κάνοντας σεφτέ στο τρέχον πρωτάθλημα.

Η Γαλήνη δείχνει να πατάει γκάζι, όντας από τα πιο ισχυρά και έμπειρα σύνολα, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές με την «5άρα» επί της Α.Ε. Ροϊτίκων.

Ο Αστέρας Λεοντίου έγραψε ιστορία με τον Κρίνο, αφού πήρε την πρώτη νίκη από την ίδρυση του, με γκολ των Κατσούρη (40΄), Στέλλα (66΄) και Ν.Ανδρουτσόπουλου (83’), με το ματς να παρακολουθείται από 100 φίλαθλους. Άνοιξε λογαριασμό στα τρίποντα ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων, που ήταν εξαιρετικός απέναντι στο Μετόχι.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ: «Έκαιγαν» Φλόγα και Αυτόνομη

Η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου έκανε επίδειξη ισχύος κόντρα στον Σπάρτακο και συνεχίζει με το απόλυτο, όπως και η Παναχαϊκή 2014, που πήρε άκοπα το τρίποντο, ελέω Νέου Σαλμενίκου.

Σπουδαία νίκη και μάλιστα την 2η σερί πανηγύρισε στο δύσκολο παιχνίδι με τον ποιοτικό Πυρσό Πατρών η Αυτόνομη Π.Ο., που επικράτησε με 2-1, σε ένα παιχνίδι χάρμα ειδέσθαι για όσους το παρακολούθησαν. Παπουτσής στο 20΄και Καββαδάς στο 61΄έκαναν το 0-2, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στην εκπνοή με τον Μπασιλάρη, παρότι είχαν 2 δοκάρια. Οι πιτσιρικάδες του Άτλαντα συνέτριψαν την ΑΕΚ Πατρών και έπιασαν Πυρσό και Προοδευτική, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕ Αρόης, που έσπασε το ρόδι μετά από 2 ήττες.

Πρώτη επιτυχία και για την Α.Ε. Αιγίου, που υπερκέρασε το εμπόδιο του Κεραυνού Σελιανιτίκων (62΄Τσέλιος), ο οποίος παρατάχθηκε με 10 παίκτες! Ρεπό είχε αυτήν την εβδομάδα η ομάδα του Σκεπαστού Καλαβρύτων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Φωστήρας- Δόξα Πατρών 0-3 α.α.

Ρωμανός- Ίκαρος Λακκόπετρας 0-0

Ατρόμητος Ζαρ.- Μετόχι 4-0

Πείρος Ισώματος- Ολυμπιακός Ζαρ. 1-0

Νεάπολη- Ωλενιακός 1-3

Αστέρας Λεοντίου- Κρίνος 3-0

Ροίτικα- Γαλήνη 0-5

Η Βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

1 Ωλενιακός 9

2 Πείρος Ισώματος 9

3 Δόξα Πατρών 6

4 Γαλήνη 6

5 Ίκαρος Λακ. 7

6 Αστ. Λεοντίου 6

7 Ολυμπιακός Ζαρ. 6

8 Κρίνος 6

9 Α.Ε. Ροϊτίκων 3

10 Ατρόμητος Ζαρ. 3

11 Ρωμανός 1

12 Μετόχι 0

13 Νεάπολη Π. 0

* Δεν συμμετέχει ο Φωστήρας Οβρυάς…

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Νέο Σαλμενίκο= Παναχαϊκή 2014  0-3 α.α.

Σπάρτακος- Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 0-6

Πυρσός- Αυτόνομη Π.Ο. 1-2

ΑΕ Αρόης- Προοδευτική Πατρών 3-2

ΑΕ Αιγίου- Κεραυνός Σελιαν. 1-0

Άτλας- ΑΕΚ Πατρών 4-1

Ρεπό: Σκεπαστό

Η Βαθμολογία (Σε 3 ματς)

1 Φλόγα Κ. Καστρ. 9

2 Παναχαϊκη 2014 9

3 Αυτόνομη 7

4 Άτλας 6

5 Πυρσός 6

6 Προοδευτική 6

7 ΑΕ Αιγίου 4

8 Σκεπαστό 3

9 ΑΕ Αρόης 3

10 Κεραυνός Σελ. 0

11 ΑΕΚ Πατρών 0

12 Σπάρτακος 0

* Δεν συμμετέχει το Νέο Σαλμενίκο

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πέρασε και η 4η στροφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και η…
Cresta Posts Box by CP