Πήραν τους “τελικούς” και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία Αχαιός Σαρ. και ΑΠΟ Αρόης

0
Ο Αχαιός Σαραβαλίου και ο ΑΠΟ Αρόης πήραν τα παιχνίδια-θρίλερ στην τελευταία στροφή των πλέι-οφ της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και έτσι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα «σαλόνια» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαϊας.

Ο Αχαιός με ευρεία νίκη «λύγισε» στο Ντα Λουζ τον Φαραϊκό με 3-0 και πανηγύρισε την δίκαια άνοδο στον 1ο όμιλο, ενώ ο ΑΠΟ Αρόης με τέρμα του Γιώργου Σύρου έριξε στο καναβάτσο τον Απόλλωνα Εγλυκάδας με 1-0 και «έκλεψε» την άνοδο στον 2ο όμιλο, αφού ήθελε μόνο «τρίποντο», για να τα καταφέρει.

Στον 3ο όμιλο τα ματς δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Αιγείρα/Ακράτα είχε πανηγυρίσει την άνοδο και μαθηματικά από την 4η στροφή. Στο φινάλε και στο γήπεδο του Ρίου, ο τοπικός Αετός και οι Ακρατινοί έμειναν στο 1-1, ενώ η Αργυρά τερμάτισε με 10 βαθμούς στην 2η θέση, κάνοντας εξαιρετική πορεία φέτος σε κανονική περίοδο και πλέι-οφ (νίκησε 2-1 την Φλόγα Ροδιάς).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο ΝΕΟΛ στην πρώτη του σεζόν σε Εθνικές κατηγορίες ήταν…
Cresta Posts Box by CP