Πανιώνιος/Αχιλλέας-Μέγας Δικέφαλος 3-1: Έχει πάρει φόρα ο Πανιώνιος

2

Την 2η σερί νίκη του πέτυχε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας χτες το απόγευμα, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Μέγα Δικέφαλου με 3-1 και συνάμα έμεινε για 7ο ματς μακριά από την ήττα, φτάνοντας έτσι στην 4η θέση του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας με 30 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι του Αλέκου Ψαλτάκη ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» κατέβηκαν στο παιχνίδι με 13 παίκτες στην αποστολή, ελέω απουσιών, με σημαντικότερες των Μπαρλή, Ανδριέλου και Σουβαλιώτη.

Το σκορ άνοιξε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Δεπούντης στο 3ο λεπτό και στο 30’ ο Ευαγγέλου διπλασίασε το προβάδισμα του Πανιωνίου. Στο 54’ ο Τσιχλιάς μείωσε για την ομάδα του Δημήτρη Σουγλέρη, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Παναγιωτόπουλος νίκησε τον Τάσο Πυρρή και «κλείδωσε» τους 3 πολύτιμους πόντους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πανιώνιος/Αχιλλέας (Ψαλτάκης): Δίπλας, Ευαγγέλου, Δεπούντης, Παναγιώτου, Παναγιωτόπουλος, Δημητρόπουλος, Λάππας, Βετούλας, Σαχίνι (82’ Σπύρου), Μάγκος, Βλαχάκης

Μέγας Δικέφαλος (Σουγλέρης Δ.): Τ.Πυρρής, Κούβελας, Κρίγκας, Καπανδρίτης, Μιχαλόπουλος (59’ Σταθόπουλος), Μακρής, Μπέξης (57’ Κουτσουμπελίτης), Τσιχλιάς, Τσώνης, Ράφτης (84’ Νικολακόπουλος)

Share.

2 Σχόλια

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Ακράτα μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό της…
Cresta Posts Box by CP