Πανμοβριακός-Διαγόρας Βραχν.: Το pre game του μεγάλου τελικού

0

Πανμοβριακός Ριόλου και Διαγόρας Βραχνείκων διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών της Αχαϊας.

Και οι δύο ομάδες δηλώνουν παρών σε τελικό Κυπέλλου για 2η φορά στην ιστορία τους και ο Διαγόρας έχει κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Πανμοβριακός το απώλεσε πέρυσι από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και θέλει να πανηγυρίσει αυτήν τη φορά.

Πάμε να δούμε το προαγωνιστικό μέρος της μεγάλης αναμέτρησης μέσα από το πρίσμα του topikonews.gr:

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ  (Γήπεδο Κάτω Αχαϊας-16:00-ρέφερι: Καλύβας, βοηθοί: Ζούλης, Ανδριανός)

Επίθεση και Άμυνα: 19-4/ 12-3

Η πορεία προς τον τελικό (Πανμοβριακός): 5-1 Λιμνοχώρι (εντός), 6-2 Ακράτα (εκτός), 5-0 Αναγέννηση Πατ.  (εντός), 3-1 Διακοπτό

Η πορεία προς τον τελικό  (Διαγόρας): 3-2 Αετό Πατ. (εκτός), 2-1 Εθνικό Σαγείκων (εκτός), 6-0 Πολύτεκνο (εκτός), 1-0 Αχαϊκή (εκτός)

Τα “κανόνια”: Παπουτσής 7 γκολ/  Μούτσα και Μπακάλης από 3 γκολ

Προέρχονται: Ο Πανμοβριακός ηττήθηκε στα Βραχνέικα από τον Αετό Πατρών (2-0)/ Ο Διαγόρας νίκησε εντός τον Αστέρα Βλαχιώτη  (2-1)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η διαφορά κατηγορίας δεν παίζει ρόλο. Άλλωστε ο Πανμοβριακός είναι πρώτος και αποτελεί την πιο σταθερή και δυνατή ομάδα στην Α΄ΕΠΣΑ, μετά από 23 αγωνιστικές. Από την άλλη, ο Διαγόρας Βραχνείκων δίνει μάχη για να σταθεί όρθιος στην Γ΄Εθνική και μετράει 2 σερί νίκες με ΠΑΟΒ και Βλαχιώτη. Βέβαια ένας τίτλος είναι πάντα κίνητρο για τους παίκτες και θα τα δώσουν όλα για το τρόπαιο. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όποιος σκοράρει λογικά θα αποκτήσει μεγάλο αβαντάζ. Δύσκολα να δούμε ανατροπή.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με πρωταγωνιστή τον Θύμιο Αργυρόπουλο, που "έφτιαξε" τα γκολ της…
Cresta Posts Box by CP