“Παντελονάτη” ανακοίνωση από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟ Αρόης

0
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟ Αρόης δημοσιοποίησαν ανακοίνωση, απειλώντας μέχρι και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ, αν έστω και ένα μέλος της τωρινής υπάρχουσας διοίκησης αντικατασταθεί, στηρίζοντας απόλυτα το Δ.Σ., που νόμιμα κινεί τα διοικητικά νήματα της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά η ντόμπρα ανακοίνωση των αθλητών:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ στο ϕίλαθλο κόσμο της Πάτρας ότι την Παρασκευή 1-2-2019 αυτοί που αποκαλούνται μεταξύ τους σημαίες της ομάδας, πρόεδροι του πολιτιστικού συλλόγου, αξιόπιστοι επιχειρηματίες, ιστορική διοίκηση της και άλλα τέτοια γραϕικά, αυτοί που έχουν κάνουν τέχνη στο όνομα της ομάδας να εξυπηρετούν να εξυπηρετούνται και να εισπράττουν, προσπάθησαν σε μια δικαστική αίθουσα του Πρωτοδικείου να κάνουν αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι αντίπαλοί μας στα γήπεδα της Πάτρας.

Προσπάθησαν να ανακόψουν την προέλασή μας και να εμποδίσουν την πορεία μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που αγωνιζόμαστε. 

Δεν δίστασαν να αμφισβητήσουν ότι ο παλιός ποδοσϕαιριστής  προπονητής και ήδη γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Αργύρης Δεπούντης είναι μέλος του σωματείου μας, δεν δίστασαν να λοιδορήσουν και να ειρωνευτούν τον συμπαίκτη μας κ. Γιάννη Αβραμόπουλο που τόλμησε να καταθέσει ότι δεν τήρησαν αυτά που συμφώνησαν και αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν οικονομικά και ηθικά όταν υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό του στο γήπεδο, δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν ξένους προς την ομάδα μας αυτούς τους επτά υπέροχους τύπους που αποτελούν την  διορισμένη  διοίκηση της που βρίσκονται με συναίσθημα μεράκι και τρέλα κοντά σε κάθε πρόβλημα μας από το πρώτο λεπτό της προπόνησης κάθε Τρίτης μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα κάθε Κυριακής.

Πραγματικά ξένοι για αυτούς και τα συμφέροντά τους, για εμάς όμως ΑΔΕΛΦΙΑ. Και επειδή εμείς φοράμε αποδεδειγμένα παντελόνια, που δεν χρειάζεται κάθε τόσο να τα διαφημίζουμε είναι αυτονόητο ότι τα αδέλφια μας δεν τα πουλάμε ποτέ. Αν έστω και ένας από αυτούς αντικατασταθεί, σταματάμε όλοι να κατεβαίνουμε στους αγώνες. Γιατί απλά έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. Άλλωστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα άλλο από γούστο. Και μετά χαρίστε το πρωτάθλημα με δικαστική απόφαση σε όποιον θέλετε».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κώστας Ρουγκάλας επιλέχθηκε στην βασική ενδεκάδα του Διαγόρα Βραχνείκων…
Cresta Posts Box by CP