Παραίτηση Λεωνίδα Γεροντίδη απο την προεδρία του ΑΠΟ Αρόης

0
Ένα από τα πιο αγαπητά και γνήσια παιδιά στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δήλωσε παραίτηση από τον προεδρικό θώκο του ΑΠΟ Αροης αποχωρώντας με πικρία.

Τα τελευταία χρόνια μαζί με αξιόλογους συνεργάτες έκανε πολλά βήματα μπροστά, όσον αφορά την ιστορική ομάδα των “λύκων” και προσπάθησε να φέρει την Αροη στα “σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σπαταλωντας αρκετά χρήματα και πολύ αγάπη και μεράκι για το σωματείο.

Δυστυχώς υπέβαλλε παραίτηση πριν απο λίγο και τέτοια άτομα λείπουν από τον χώρο, ενώ σίγουρα είναι μετρημένα στα δάχτυλα και σε αυτά ανήκει και ο Γεροντιδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αποχώρησης του:

“Μετά από 3 χρόνια στην θέση του προέδρου του ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ,αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Σε αυτά τα 3 χρόνια προσφοράς από εμένα και την οικογένεια μου,με τα όποια λάθη μας,διαθεσαμε χιλιάδες ευρω για να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου αξίζει και να προσπεράσει τις δύσκολες μέρες όπου είχε περιέλθει.

Σε αυτό το διάστημα ουδέποτε έθιξα κανέναν,παράλληλα δέχθηκα τόνους λάσπη (κυρίως μέσα από το συμβούλιο μου) αλλά πάντα το προσπερνουσα για το καλό της ομάδας. Όλα όμως έχουν ένα όριο….

Κατά την αποψινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της “ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ”, ο ταμίας αυτής Νίκος Καραγιάννης ανέϕερε ότι πληροϕορήθηκε από την ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ, πως τα μέλη της αντιπολίτευσης(όπου ανήκω και εγώ), πίεζαν την Πειθαρχική Επιτροπή να επιβάλει πρόστιμο 500 ΕΥΡΩ στην ομάδα μου λόγω κάποιας δήθεν δυσϕημιστικής ανακοίνωσης την οποία είχα υπογράψει.

Μετά από αυτή την ψευδή, αισχρή και απαράδεκτη αναϕορά με την οποία εσκεμμένα προσβάλλονται ϕίλοι όπου μαζί τους έχω δώσει αγώνες για την πρόοδο του Αχαϊκού ποδοσϕαίρου, υπέβαλα την παραίτησή μου από Πρόεδρος και μέλος της ΑΠΟ ΑΡΟΗ αϕού πλέον δεν μπορώ να συνυπάρχω και να έχω οποιαδήποτε σχέση με άτομα που στοχευμένα εξυπηρετούν συμϕέροντα άλλων.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω πρώτα απ’ολα τους ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ όπου με στηριζαν πάντα και μου έδειχναν την αγάπη τους. Ακόμα ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους του ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ που πάντα ήταν δίπλα μου και ήταν οι μοναδικοί που δεν με πρόδωσαν πότε….

Εύχομαι τα παιδιά μου να πάρουν το πρωτάθλημα φέτος διότι το αξίζουν!!!”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με 10Χ10 συνεχίζουν να "τρέχουν" στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η…
Cresta Posts Box by CP