Περιβόλα-Πολύτεκνος 0-0: Έριξαν την αυλαία με μοιρασιά

0
Περιβόλα και Πολύτεκνος συναντήθηκαν χθες στο γήπεδο του Πετρωτού για την τελευταία στροφή των πλέι-οφ ανόδου της Β΄ΕΠΣΑ (2ος όμιλος).

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και μετρούσε μόνο το γόητρο, ωστόσο δεν αναδείχθηκε νικητής στα 90 λεπτά και η μπίλια έκατσε στη μέση, σε ένα “στείρο” 0-0.

Η Περιβόλα μάζεψε 9 βαθμούς στην διαδικασία και τερματίζει στην 3η θέση, ενώ ο Πολύτεκνος έκανε σεφτέ, αφού μετρούσε 5 ήττες. Όπως και να έχει, οι δύο ομάδες έκαναν εξαιρετική σεζόν και το πρόσημο ήταν θετικό.

Οι συνθέσεις…

ΠΕΡΙΒΟΛΑ (Κ.Κυριτόπουλος): Γιαννόπουλος, Ανάγνου, Νικολακόπουλος, Σταμπολτάς, Ανδριόπουλος, Πέττας (46΄Χριστόπουλος), Πέτροβας, Φ.Γιαννόπουλος (62΄Μιχαλιτσιάνος), Ν.Κυριτόπουλος, Δελδήμος, Λούτα (77’ Σ.Κυριτόπουλος).

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Αθανασακόπουλος-Βασιλόπουλος): Βίτσιος, Κούβελας, Σταυρόπουλος, Σταμόπουλους, Τσίλιος, Κακαφώνης, Γιάνναρος, Μπεξης (78’ Αγγέλου), Μολφέτας, Μπαρούνης (46΄Καρβελας), Σεγγούνης (73΄Ιατρού).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με δύο μεγάλα παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η δράση στην ΕΣΚΑ-Η…
Cresta Posts Box by CP