Πολύδωρος Βουτσινάς: “Να το χαρούμε στα πλέι οφ”

0
Ο πολύτιμος μέσος της Αναγέννησης Πατρών, Πολύδωρος Βουτσινάς, μίλησε στο topikonews.gr για την επιτυχία της ομάδας του Λαδόπουλου να δώσει το παρόν στα φετινά πλέι οφ της Α΄ΕΠΣΑ.

Ο Βουτσινάς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν φέτος και έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, βάζοντας και αυτός το δικό του λιθαράκι για την σταθερή τροχιά της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βουτσινάς στις δηλώσεις του:

“Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι, γιατί καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι τα πλέι οφ, κάνοντας πολύ καλή πορεία. Καταφέραμε να μετατρέψουμε την καλή χημεία που είχαμε σε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τελευταίος στόχος μας είναι να διασκεδάσουμε μέσα από τα ματς των πλέι οφ και να χαρούμε τα παιχνίδια, να το απολαύσουμε.

Να κρατήσουμε εμπειρίες που θα τις θυμόμαστε μία ζωή μαζί με τους φίλους μας. Η Αναγέννηση ποδοσφαιρικά είναι ικανή να πραγματοποιήσει όλα τα “καλά γούστα”.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Σφήκα Αμαλιάδας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του φινάλε…
Cresta Posts Box by CP