Σημαντικές αλλαγές στην Α1 ΕΣΚΑ-Η * Πότε ΄κληρώνει’ και πότε ξεκινά η νέα σεζόν!

0
Όπως είχε προαναγγείλει η ΕΣΚΑ-Η το νέο πρωτάθλημα της Α1 θα είχε ορισμένες αλλαγές, με κυριότερη την επάνοδο του +4 για τον πρώτο από τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Δηλαδή αν στην κανονική διάρκεια η 1η ομάδα βρίσκεται σε απόσταση 4 ή άνω βαθμών από την 2η ομάδα της βαθμολογικής κατάταξης δεν θα γίνονται πλέι οφ και αυτόματα θα κατακτά πρωτάθλημα και άνοδο. Επίσης οι θυγατρικές ομάδες (Νέοι Προμηθέα, Απολλωνιάδα, Νέοι Έσπερου) δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ.

Η κλήρωση έχει οριστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η (19:00).

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 6 με 8 Οκτωβρίου και πάμε να δούμε τις πιο ηχηρές αλλαγές:

1- Ολοι οι αγώνες θα διεξάγονται Δευτέρα, εκτός από αυτούς της Ζακύνθου, που θα γίνονται Σάββατο ή Κυριακή.

2- Οι ομάδες θα πρέπει να δηλώνουν στη 12άδα, 4 αθλητές κάτω των 23 ετών και υποχρεωτικά 1 αθλητής πρέπει να βρίσκεται στην 5άδα καθ΄όλη την διάρκεια του κάθε αγώνα…

3- Στα πλέι-οφ θα μετάσχουν οι 4 πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου με τις διασταυρώσεις να είναι 1ος-4ος και 2ος-3ος (μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής σεζόν). Οι νικητές προκρίνονται στους τελικούς και οι ηττημένοι στους μικρούς τελικούς.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τις σημερινές προτάσεις:…
Cresta Posts Box by CP