Σταροχώρι-Προοδευτική 1-0: Με το “δεξί” κόντρα στους νεοφώτιστους

0
Με το “καλημέρα” ήρθε το γκολ του Ηλία Μητρόπουλου (1ο λεπτό) και ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του Βασίλη Μαρκάτου τη νίκη, μπαίνοντας με το “δεξί” στον 1ο όμιλο της νέας Β΄κατηγορίας.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Αθανασόπουλου πάλεψαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές, άλλα έμειναν με τις εντυπώσεις ως νεοφώτιστοι στο τρέχον πρωτάθλημα. Την ερχόμενη αγωνιστική το Σταροχώρι παίζει εκτός με τον Ατρόμητο Λάππα και η Προοδευτική Πατρών περιμένει στο “Α.Κάνιστρας” τον Ικαρο Πετρωτού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Σταροχώρι (Μαρκάτος): Διαμαντόπουλος, Σωτηρακόπουλος (46΄Κονταλής), Κουφός (71’ Σωτηρακόπουλος Α.), Κωνσταντακόπουλος, Παλούμπης, Μητρόπουλος Ηλ. (88΄Κατσαίτης), Τσάκας, Παντελής, Αντωνακόπουλος Γ, Αντωνακόπουλος Σ. (89΄Μητρόπουλος Γ..), Αντωνακόπουλος Μ.

Προοδευτική (Αθανασόπουλος): Πέττας, Γιαννόπουλος, Γρουζής, Μαρτζάκλης Α.Γ., Φιλιππόπουλος (46΄Γκόλφης), Μπούνιας (77΄Μπενέτσης), Παναγιωτόπουλος (80΄Τζορμπατζόγλου), Μπαρούνης, Νίκας, Δαφαράνος (46΄Μουσχής), Μαρτζάκλης Αγγ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τις σημερινές προτάσεις…
Cresta Posts Box by CP