Στοίχημα: “Βρέχει” γκολ στο Κροατία- Ουγγαρία (2αδα)

0
Με δυάδα θα πάμε και σήμερα, αφού το κουπόνι δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα “ανοίγματα” και προσωπικά με τις Εθνικές ομάδες και τα προκριματικά δεν το έχω πολύ, οπότε τις αποφεύγω. Πάντως η βασική πρόταση προέρχεται από το Κροατία-Ουγγαρία, ενώ θα δώσουμε βάση και σε ειδικό στοίχημα στο Βιλερμπάν- Παναθηναϊκός.

Κροατία- Ουγγαρία

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για αμφότερους και όποιος καταφέρει να το κερδίσει θα έχει το κεφάλι του πιο ήσυχο στην μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Κροατία σκόνταψε στο Αζερμπαϊτζάν (1-1) και αν δεν καταφέρει να ρίξει στο καναβάτσο την Ουγγαρία θέτει σε κίνδυνο την πρόκριση. Από την άλλη, οι Μαγυάροι πάνω που έδειχναν να αποπνέουν σταθερότητα και να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, έχασαν εντός στο ντέρμπι με την Σλοβακία (1-2), που πέρασε στην 2η θέση και θέλουν μόνο “2” απόψε στο Σπλιτ, για να μπουν εκ νέου σε τροχιά πρόκρισης.

Εφόσον αμφότεροι θα ψάξουν τη νίκη αναμένεται να έχουμε “ανοιχτό” παιχνίδι από νωρίς και περιμένω φάσεις και στις δύο πλευρές. Δυνατό σημείο για σήμερα το οβερ 2.5


Βιλερμπάν- Παναθηναϊκός

Εκεί που ηττήθηκε ο Ολυμπιακός και με μεγάλη διαφορά την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε δύσκολα τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ και μπήκε με το “δεξί” στην Ευρωλίγκα.

Οι Γάλλοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θέλουν μεγάλη προσοχή, αφού είναι αθλητική ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες. Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός αν κάνει τα βασικά, δείξει πάθος και συγκέντρωση σε όλο το 40λεπτο και αποδώσει σχετικά καλό μπάσκετ δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει το 2Χ2.

Το “2” πάντως είναι χαμηλά και με τις διαφορές δεν θα παίξουμε. Έτσι θεωρώ ότι ο Τζίμερ Φριντέτ είναι καλή λύση, με το οβερ 12.5 πόντων του, αφού θα πάρει προσπάθειες και είναι “ζεστός” έξω από την άρκτο των 6.75

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/vrexei-goal-sto-kroatia-oyggaria/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε χθες η αυλαία στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, καθότι διεξήχθησαν οι…
Cresta Posts Box by CP