Στοίχημα : Δείχνει καλύτερη εικόνα η Γκέτεμποργκ

0

Αν και Σάββατο το κουπόνι στο στοίχημα αυτήν την περίοδο είναι “φτωχό” και σήμερα αναγκαστικά θα προτείνουμε μία δυάδα, την οποία πιστεύω ιδιαίτερα. Άξονας της στήλης θα είναι η αύρα της Γκέτεμποργκ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και θα την εμπιστευτώ.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η sportingbet .Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


522. Γκέτεμποργκ- Σούντσβαλ

Συνέχεια στο Σουηδικό πρωτάθλημα και ήδη μετράμε 3 στροφές, έπειτα από την διακοπή, που δεδομένα έχει επηρεάσει τις περισσότερες ομάδες.

Η Γκέτεμποργκ έχει μαζέψει 4 πόντους με 1 νίκη και 1 ισοπαλία, ενώ η Σούντσβαλ δεν ηττήθηκε (2 ισοπαλίες), αλλά συνεχίζει να μην πείθει αγωνιστικά, αφού τα προβλήματα παρέμειναν. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και η Γκέτεμποργκ αντλεί περίσσια δύναμη από την έδρα και τον κόσμο της στο “Ούλεβι”.

Δεν θα πάω με τον “1”, γιατί πληρώνει ψίχουλα, ωστόσο το οβερ που είναι αουτσάιντερ από τους μπουκ για εμένα είναι αρκετά πιθανό, αφού οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα αντέξουν σε παθητικό ρόλο και το ματς θα “ανοίξει”.


734. Αίγυπτος- Νότιος Αφρική

Φάση των “16” στο Κόπα Άφρικα και η διοργανώτρια Αίγυπτος λύνει τις διαφορές της με την Νότιος Αφρική.

Σίγουρα φαβορί είναι ο Σαλάχ και οι συμπαίκτες του, αλλά ο Αιγύπτιος άσσος της Λίβερπουλ είναι αμφίβολος και εκτός βρίσκεται και ο επιθετικός του Ολυμπιακού Χασάν.

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής των φιλοξενούμενων Σ.Μπάξτερ δήλωσε ότι πρέπει να αγχώσουμε την Αίγυπτο και να της “χαλάσουμε” την συγκέντρωση, αν και οι “Μπαφάνα-Μπαφάνα” δεν πείθουν.

Προσωπικά πιστεύω ότι η Ν.Αφρική θα περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και η Αίγυπτος θα έχει την μπάλα στα πόδια της στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Ασφαλής επιλογή τα 2-4 γκολ σε καλή απόδοση.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Μάκης Κολαΐτης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος με τα χρώματα…
Cresta Posts Box by CP