Στοίχημα : Με δύο “κανόνια” για χαλαρό ποντάρισμα

0

Μία ανάσα από το ταμείο φτάσαμε χθες, αλλά ο Λαπροβίτολα δεν μας έκανε το χατίρι, αφού έμεινε στους 8 πόντους από το πρώτο ημίχρονο και δεν έφτασε το οβερ 9.5, έχοντας περάσει άνετα οι προβλέψεις για Τουρκία και Σερβία.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η bet365 .Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


ΗΠΑ- Γαλλία

Ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ ΗΠΑ και Γαλλία θέλουν τη νίκη, για να μπουν στη ζώνη των μεταλλίων.

Φυσικά το φαβορί είναι οι Αμερικανοί, που παίζουν άμυνα και θυμίζουν ομάδα Ευρώπης με τον Πόποβιτς στον πάγκο. Από την άλλη, οι Γάλλοι των πολλών NBAers είναι ομάδα με πλούσιο ταλέντο στην επίθεση, αλλά στην άμυνα δεν αποπνέουν εμπιστοσύνη και μέχρι ώρας τουλάχιστον στα κρίσιμα ματς το “πλήρωσαν”, όπως και στην ήττα από την Αυστραλία, όπου δέχθηκαν 100αρα.

Σίγουρα οι ΗΠΑ είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά το ματς κρύβει παγίδες, αφού οι “τρικολόρ” είναι δυνατό σύνολο και δεν έχουν να χάσουν κάτι. Θα πάω όμως σε ειδικό στοίχημα και θα ποντάρω στον Ντόνοβαν Μίτσελ των ΗΠΑ στους οβερ 12.5 πόντους.


Αυστραλία- Τσεχία

Ξεκάθαρο φαβορί οι Αυστραλοί, που έδειξαν κόντρα στην Γαλλία ότι διαθέτουν τρομερή ομάδα και επιθετικά “πετούν φωτιές”, διαθέτοντας παικταράδες οι οποίοι αν πιάσουν υψηλή απόδοση μπορούν να σε “σκοτώσουν”.

Οι Τσέχοι έδειξαν απέναντι στην Εθνική μας ότι δεν έχουν βάρος στην φανέλα τους, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι παίζουν σκληροτράχηλο μπάσκετ με ηγέτη φυσικά τον Τόμας Σατοράνσκι και μία πλειάδα από καλούς ρολίστες. Παρόλα αυτά θαρρώ ότι έπιασαν το ταβάνι τους και δύσκολα θα θέσουν εκτός και τους Αυστραλούς, που δεν θα αφήσουν την ευκαιρία των ημιτελικών να πάει στράφι.

Θα έδινα νίκη της Αυστραλίας με διψήφια διαφορά πόντων, αλλά ίσως είναι ρίσκο. Πιο ασφαλής επιλογή να επαληθεύσει το οβερ 12.5 πόντους ο στάρ των Γιούτα Τζαζ και πρώην των Μακάμπι και Μπαρτσελόνα, Τζο Ινγκλς, που κάνει εξωπραγματικό τουρνουά, στηριζόμενος στο “φονικό” σουτ του.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/me-dio-kanonia-gia-xalaro-podarisma/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο πατρινός πάουερ φόργουορντ Φώτης Λαμπρόπουλος επανήλθε στα λημέρια μας,…
Cresta Posts Box by CP