Στοίχημα: Οι λεπτομέρειες δίνουν ροζ φύλλο στην Μονακό (2αδα)

0
Άσχημη ήταν η χθεσινή ημέρα για την στήλη μου, αλλά είπαμε και χθες ότι είναι μία δύσκολη εβδομάδα στοιχηματικά και συνιστούμε χαλαρό ποντάρισμα και προσοχή σε ότι επιλέξετε. Και σήμερα θα στηριχθούμε στο Γιούροκαπ και στην μάχη του Προμηθέα με την Μονακό, ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Προμηθέας- Μονακό

2η αγωνιστική στο Γιούροκαπ και το ματς είναι ιστορικό για τον Προμηθέα Πατρών, που για πρώτη φορά θα παίξει εντός έδρας στην διοργάνωση.

Η Μονακό είναι από τις δυνατές ομάδες στον όμιλο και έχει τεράστια εμπειρία από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας εδραιωθεί στα μεγάλα ονόματα του Γαλλικού μπάσκετ. Στην πρεμιέρα ο Προμηθέας πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μακάμπι Ρισόν κερδίζοντας με 88-55, ενώ η Μονακό δεν αντιμετώπισε δυσκολίες εντός έδρας με αντίπαλο την Ανδόρα (82-66).

Στις εγχώριες διοργανώσεις οι ομάδες είναι αήττητες, αφού ο Προμηθέας μετράει 2Χ2 και η Μονακό 3Χ3, οπότε διαθέτουν σούπερ ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Το ματς θα κριθεί στο νήμα και θα παίξουν ρόλο τα μεγάλα ονόματα των δύο ομάδων και σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Πάμε με το “2” που βρίσκεται σε καλή απόδοση και θεωρώ ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί.


Γερμανία- Αργεντινή

Διεθνές φιλικό ανάμεσα σε δύο σπουδαίες Εθνικές ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, οι οποίες θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο της Ντόρτμουντ, αν και το ματς έχει φιλικό χαρακτήρα.

Η Γερμανία στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πέρασε με επαγγελματικό τρόπο από το Μπέλφαστ, επικρατώντας της Βόρειας Ιρλανδίας με 2-0, ενώ για την Αργεντινή το τελευταίο φιλικό τεστ ήταν ιδανικό, καθότι συνέτριψε το Μεξικό με 4-0.

Αμφότερες θα δοκιμάσουν νέα πρόσωπα και σχήματα, αλλά υπάρχει ποιότητα και στις 2 πλευρές και θεωρώ ότι η αναμέτρηση θα έχει καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν.

Γκολ γκολ και οβερ σε υψηλή απόδοση.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/oi-leptomereies-dinoyn-roz-fillo-sthn-monako/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με σημαντικά παιχνίδια και το μεγάλο ντέρμπι του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ-…
Cresta Posts Box by CP