Στοίχημα : Προγνωστικά για 11-07-19

0

Μεγάλο ταμείο πήγαμε να βγάλουμε χθες, αλλά η Βαλούρ δεν επιβεβαίωσε το γκολ γκολ με την Μάριμπορ, αν και πέρασε και το γκολ γκολ της Πιαστ και το 1Χ και οβερ 1.5 της Νιγηρίας σε απόδοση 2.22. Πάμε και σήμερα με τριάδα με 2 επιλογές από Γιουρόπα Λιγκ και το βασικό σημείο να πηγάζει από το Κόπα Άφρικα.


1011. Ακτή Ελεφαντοστού- Αλγερία

Δύο δυνατές ομάδες του τρέχοντος Κόπα Άφρικα, που πλέον στοχεύουν στον τελικό. Η Ακτή παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ενώ η Αλγερία είναι πανίσχυρη σε όλες τις γραμμές και άκρως σοβαρή σαν σύνολο.

Το ματς θα έχει δεδομένα μπόλικη σκοπιμότητα και οι ομάδες δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα κυρίως στο πρώτο μέρος. Ωστόσο υπάρχει ποιότητα και στις δύο επιθετικές γραμμές και από μισή φάση μπορεί να προκύψει γκολ.

Καλύπτουν πολλά πιθανά σκορ τα 2-3 γκολ και μάλιστα βρίσκονται σε σούπερ απόδοση.


672. Σεντ Πάτρικς- Νόρκεπινγκ

Σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα τους σε Ιρλανδία και Σουηδία, οπότε αυτό σημαίνει ότι αμφότερες θα έχουν καλό ρυθμό και αγωνιστική εγρήγορση.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν ανοδική τροχιά στην Α΄Ιρλανδίας, ενώ στην αντίπερα όχθη η Νόρκεπινγκ βρήκε και πάλι ρυθμό μετά την διακοπή της Α΄Σουηδίας.

Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν και μπορούμε να συνδυάσουμε το Χ2 μαζί με οβερ 1.5


673. Σιρόκι- Καϊράτ

Η Σιρόκι Μπρίγιεκ παραδοσιακά δίνει το παρόν στο Γιουρόπα Λιγκ και έχει εμπειρία, ενώ με ομάδες από το Καζακστάν έχει τρομερή παράδοση.

Οι Καζάκοι της Καϊράτ στηρίζονται σε γηγενείς παίκτες, αλλά δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη. Στα θετικά ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Αν δεν φοβηθεί το ματς η Καϊράτ μπορεί να βρει δίχτυα, ενώ η Σιρόκι καλείται να παίξει δημιουργικά, προκειμένου να καταβάλλει σκορ πρόκρισης. Αξίζει το γκολ γκολ.

Πηγή: Bet-on-arme.com

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε μία δυνατή προσθήκη προχώρησε η Νίκη Προαστείου, αφού ήρθε…
Cresta Posts Box by CP