Συνέντευξη του προέδρου του ΑΠΟ Αρόης!

0

Ο Λεωνίδας Γεροντίδης έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του προεδρικού θώκου του ΑΠΟ Αρόης, που αποτελεί ένα σωματείο με σημαντική ιστορία και διαδρομή στα γήπεδα του ερασιτεχνικού της Αχαϊας.

Ο Λεωνίδας είναι ένα “φρέσκο” άτομο στον χώρο και από αγάπη και δέσιμο με την ομάδα την ανέλαβε σε μία νέα εποχή, με άλλα άτομα που αγαπούν την ομάδα και κάνουν αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά. Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης είναι εμφανή και πλέον οι “λύκοι” θα ριχθούν την προσεχή Τετάρτη (6/9) στην μάχη των μπαράζ ανόδου στην Β΄ΕΠΣΑ.

Ο φιλόδοξος πρόεδρος της Αρόης μίλησε στο TOPIKONEWS και τοποθετήθηκε αφενός για την διαδικασία των πλέι οφ και αφετέρου για έτερα θέματα που σχετίζονται με τους “κιτρινόμαυρους”…

Ποιος είναι ο στόχος σας μέσω αυτής της διαδικασίας των μπαράζ, αλλά και γενικότερα για την δύσκολη σεζόν που έρχεται;

Λ.Γ.: «Στόχος της Αρόης είναι γενικά να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός, αφού μιλάμε για μία ομάδα με ιστορία και «βαριά» φανέλα. Έτσι και στα μπαράζ για την άνοδο στην Β΄κατηγορία, ο στόχος μας είναι η πρωτιά.»

 

Είσαστε έτοιμοι για δύο αγώνες τόσο νωρίς. Και δύο αγώνες που κρίνουν μία άνοδο.

Λ.Γ.: «Σίγουρα τέτοια εποχή η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη, αλλά πιστεύω ότι ο κόουτς Λάιος με την δουλειά που κάνει καθημερινά θα την έχει σε καλό επίπεδο.

Επίσης το μόνο εύκολο θα ήταν να πάμε και να πάρουμε 3-4 παίκτες από μεγαλύτερη κατηγορία για αυτούς τους 2 αγώνες και μετά να τους επιστρέψουμε  στις ομάδες τους. Δεν το κάνουμε όμως γιατί έχουμε πίστη στα δικά μας παιδιά και σεβόμαστε τους 2 αντιπάλους μας. Θέλω να πιστεύω ότι και οι αντίπαλοί μας θα κάνουν το ίδιο…»

 

Το ρόστερ μπορεί να σταθεί επάξια σε περίπτωση που κερδίσετε την άνοδο στην Β΄;

Λ.Γ.: «Προσπαθήσαμε φέτος να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα με στόχο την άνοδο. Πήραμε παίκτες με εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες με προοπτική να μείνουν και να αποτελέσουν την βάση μας και στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Κατά την γνώμη μου έχουμε και τον καλύτερο προπονητή στην κατηγορία. Επομένως είμαστε έτοιμοι.»

 

Αν ανέβει η ομάδα στην Β’ κατηγορία θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες;

Λ.Γ.: «Σε αυτή την περίπτωση ο προπονητής μας θα αποφασίσει. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ότι μας ζητήσει. Το παν είναι το συμφέρον του σωματείου και αν πρέπει να βελτιωθούμε και άλλο στο ρόστερ μας η διοίκηση θα δηλώσει παρών.»

 

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της σεζον; Και όσον αφορά στην ομάδα και σε προσωπικό επίπεδο;

Λ.Γ.: «Στο τέλος της χρονιάς θα ήθελα να δω την ομάδα μας στην Β’ Κατηγορία είτε μέσω των μπαράζ είτε από το πρωτάθλημα. Επίσης θα ήθελα να έχουμε βάλει άλλο ένα λιθαράκι στο μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από το γήπεδο στην Αρόη.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Αλέκο Κουργιαλή έκανε δικό του ο ΑΠΣ Πάτραι και…
Cresta Posts Box by CP