Συνεχίζει με φόρα η Τζουργκάρντεν

0

Άλλο ένα ταμείο χάθηκε στις λεπτομέρειες, αφού ο Άρης δεν σκόραρε στην Νορβηγία κόντρα στην Μόλντε και έτσι μείναμε με το οβερ του 1.95 της Εσπανιόλ και το οβερ στο Μακάμπι-Σούντουβα. Πάμε στα σημερινά σε ένα κουπόνι άκρως χειμερινό και με την Πρέμιερ Λιγκ να σερβίρει το κυρίως μενού της πρεμιέρας. Βέβαια η στήλη μου θα στηρίξει Πόρτο.

Βαθμολογίες – Στατιστικά


Ζιλ Βιθέντε- Πόρτο

Η Πόρτο έχασε τα πρωτεία στην χώρα, αφού η Μπενφίκα πήρε το πρωτάθλημα, οπότε θέλει να επιστρέψει δριμύτερη και πάλι να δώσει μάχη για τα ηνία του θρόνου.

Μπορεί να βρίσκεται εν μέσω των παιχνιδιών με την Κράσνονταρ (1-0 νίκη στην Ρωσία) για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο θέλει να μπει με το “δεξί” στο πρωτάθλημα και η Ζιλ Βιθέντε δεν την τρομάζει, ενώ διαθέτει εξαιρετική παράδοση στην εν λόγω έδρα.

Πάμε στο 2 μαζί με οβερ 2.5 σε πολύ καλή τιμή.


Γουέστ Χαμ- Μαν. Σίτι

Η Σίτι μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα για να διατηρήσει τα σκήπτρα της, αλλά ξεκινάει τον φετινό “μαραθώνιο” σε μία δύσκολη έδρα, όπου συνήθως δυσκολεύεται.

Τα “σφυριά” έδειξαν πολύ ισχυρά στην επιθετική γραμμή, αλλά προβλημάτισαν στα μετόπισθεν. Ωστόσο θεωρώ ότι μπορούν να βρουν δίχτυα απέναντι στους “πολίτες” και το ματς γέρνει προς την πλευρά του οβερ. Προσωπικά πιστεύω ότι οι πρωταθλητές θα ζοριστούν.

Αξίζει το γκολ γκολ, στηρίζοντας την επιθετική δυναμική των γηπεδούχων.


Τζουργκάρντεν- Σίριους

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα και στην φόρμα των δύο ομάδων.

Η Τζουργκάρντεν βρίσκεται στην κορυφή της Α΄Σουηδίας και μετράει 3 σερί νίκες, ενώ η Σίριους προέρχεται από άσχημες εμφανίσεις και διαδοχικές ήττες και θα παλέψει για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυναμικά να “καθαρίσουν” από νωρίς την υπόθεση νίκη και η άμυνα των φιλοξενούμενων δύσκολα θα αντέξει στην πίεση. Αξίζει το οβερ 2.5

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ακόμα δύο λύσεις προστίθενται στο δυναμικό των Αστεριών Αχαΐας ενόψει…
Cresta Posts Box by CP