Το συγκινητικό “αντίο” της Αυτόνομης Π.Ο. στον Γιώργο Ντούμα

0
Ο Γιώργος Ντούμας ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα της Αυτόνομης Π.Ο. και βρέθηκε στις τάξεις της από την ίδρυση της, στηρίζοντας συνεχώς την προσπάθεια της.

Οι παίκτες της Αυτόνομης τον “αποχαιρέτησαν” με ένα συγκινητικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του σωματείου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Χθες χαιρετήσαμε για τελευταία φορά τον φίλο και σύντροφο μας Γιώργο.

Ο Γιώργης αγκάλιασε το εγχείρημα της ομάδας από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της. Ήτανε πάντα εκεί στις συνελεύσεις, στις προπονήσεις, στους αγώνες, στην κερκίδα και έγραψε πάνω από 50 συμμετοχές με την φανέλα της Αυτόνομης.

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και ειδικά όταν ήρθαν ο Αγγελάκος και η Σοφία, τα δύο του παιδιά, δεν του επέτρεπαν πλέον να ασχοληθεί με την ομάδα ενεργά, τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά πάντα ήταν κοντά, όπως λέει και το σύνθημα.

Οι περισσότεροι από εμάς τον γνώρισαν μέσα από την ομάδα, κάποιοι τον ήξεραν από πριν όμως από τις πορείες και από τις καταλήψεις της πόλης.

Γεννημένος αθλητής ο Γιώργης, με σωματοδομή και φυσική κατάσταση που θα ζήλευαν και επαγγελματίες.

Θα μας λείψουν οι επικές ατάκες του στην προπόνηση και τον πάγκο, η παιδική του αφέλεια, η μόνιμη άρνηση να καταλάβει και να ακολουθήσει τις οδηγίες του προπονητή και το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο του.

Αυτό το Σάββατο ο Γιώργος θα κατέβει για τελευταία φορά 18αδα με την ομάδα μας, την ομάδα του.

Θα τον έχουμε για πάντα όμως στην καρδιά και το μυαλό μας.

Συλληπητήρια και δύναμη στους δικού του ανθρώπους.

Αντίο Γιώργαρε, θα είσαι για πάντα μαζί μας.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γιάννης Λεγάτος το τελευταίο εξάμηνο βρισκόταν στην Γερμανία για…
Cresta Posts Box by CP